Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Ο Αμαρτωλός κ.Μάκης Τριανταφυλλόπουλος!!!

Σε συνέχεια της ανάρτησης «Οι Παρακολουθήσεις του κ. Μάκη Θέλουν Τρομερή Υποδομή , Οργάνωση και Πολλά Λεφτά». να σας θυμίσω κάτι :
Όταν έγινε ο σάλος ο μεγάλος για τις απαλλαγές στράτευσης των επωνύμων όλοι είχαν πέσει σε μερικούς καλλιτέχνες μη καταταγέντες και τους κατασπάραξαν κυριολεκτικά όλοι αυτοί που βλέπετε , οι ίδιοι και πάλι σήμερα ,οι ψεύτες οι μεγάλο δημοσιογράφοι ,οι τηλεοπτικοί Εισαγγελείς και οι ξερόλες , που σχολίαζαν με στόμφο τις μη σύννομες ενέργειες , έκαναν τις κότες και δεν ανέφεραν τίποτα για την απαλλαγή του Κ.Μάκη ο οποίος όπως είναι γνωστό δεν υπηρέτησε την στρατιωτική θητεία του .
Γιατί τον φοβούνται ; με τι τους έχεις δεμένους αυτούς ; σίγουρα με υλικό υποκλοπής από συνομιλίες τους όπως το Γάτο βουλευτή τον Κουκοδήμο ; Μάλιστα σε συνέντευξη που πηρέ ο Μάνεσης τον εν λόγω βουλευτή όταν του έθεσε την ερώτηση «και εάν σε ηχογράφει ο φίλος σου» ,εννοούσε τον Μάκη ,έμεινε άναυδος αυτός και απορημένος σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μάνεση στην Σαβατοκυρακάτικη εκπομπή του .
Επίσης γιατί να κλιθεί αυτεπαγγέλτου από τον εισαγγελέα ο άλλος Αλήτης Δημοσιογράφος ο Αρτέμης Χίος για την παράνομη μαγνητοφώνηση της συνομιλία του με το «παιδί» του λαού τον Δημήτρη Καμπουράκι ; και δεν καλείται o Κ. Μάκης αφού είναι παράνομη και χωρίς την έγκριση του βουλευτή η μαγνητοφώνηση ?Έχουμε Δύο μέτρα και δύο σταθμά ;
Μετά τις τρεις απόπειρες Αυτοκτονίες περίμενα και την απόπειρα του Κ.Μάκη ,τον συνειρμό τον έκανα βλέποντας την Γνωμάτευση απαλλαγής της Στρατιωτικής Θητείας του από την επιτροπή του ειδικού Στρατολογικού συμβουλίου.
Σας δίνουμε το ΔΥΜ του κ Μάκη που έχει αναρτηθεί εδώ καιρό σε διάφορα blos και σε διάφορα site .
Σχολιάζοντας την κάθε μεταβολή διότι πολλοί το είδανε και το διαβάσανε αλλά δεν κάθισαν να το ψάξουν δουν πόσο ψεύδεται Κ.Μάκης και ότι με την διαφθορά έχει και αυτός πάρε δώσε .
Συνάδελφοί του σε παρόμοιες καταστάσεις με εισαγγελικό ύφος θα έθεταν πάρα πολλά ερωτήματα
Αλλά όπως είπαμε κότες μπροστά του και ταύροι σε άλλους !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.