Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΩΔΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΓΙΑ «ΕΚΒΙΑΣΜΟ» Ο εκπρόσωπος τύπου του Γιώργου Παπανδρέου κ. Γ. Ραγκούσης

Στην συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου που έγινε την Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2008 παρουσία του Νομικού Συμβούλου του Δήμου Πάρου έγινε ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με το Σκάνδαλο στο Λιμενικό Ταμείο. Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Βλαχογιάννης παρά της πιέσεις της μειοψηφίας δεν δέχτηκε να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες που αναλογούν στον ίδιο ή στον προκάτοχο του και στην παράταξη του όπως το ίδιο έπραξαν και οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι και οι συνεργάτες του πλην ενός του κ. Καραντζα .


Είναι φανερό ότι η ενέργεια αυτή της πλειοψηφίας έγινε κατόπιν εντολών του πολιτικού τους μέντορα , καθώς αν γινόταν αυτό, τότε θα έπρεπε ν' αναλάβει και τις πολιτικές ευθύνες και αμέσως υπεύθυνος προκάτοχός του Δήμαρχος και σημερινός εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Ραγκούσης.

Στην συνεδρίαση ήταν θυελλώδης και έγινε με παρουσία πολλών κατοίκων του νησιού. Τέθηκαν πάρα πολλές ερωτήσεις από την μειοψηφία του Δήμου με επικεφαλής τον Λ. Κοντού, και από τους πολίτες, που όμως δεν απαντήθηκαν από τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Κ. Σκανδάλη.

Δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Πάρου καταγγέλλει για παραπλάνηση και πιέσεις που άγγιζαν τα όρια του εκβιασμού " τον τέως Δήμαρχο Πάρου και βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και εκπροσώπου τύπου του Γιώργου Παπανδρέου κ. Γ. Ραγκούση

kitrinos-Typos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.