Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Τρελίτσες πουλάει ο Γιωργάκης.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ξαναμίλησε και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση από το βήμα του συνεδρίου της ΓΣΕΕ με θέμα τη φτώχεια στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης.

Ο Παπανδρέου δεν είπε κουβέντα φυσικά για τον εκμεταλλευτή της ΓΣΕΕ και δικηγόρο της Τσέκου, που το παίζει τρελός. Καλύπτει απόλυτα τον κολλητό του Πολυζωγόπουλο. Διαπίστωσε ότι '' σήμερα ζούμε σ' ένα γκρίζο τοπίο που πληγώνει την Ελλάδα και τους Έλληνες με μια κυβέρνηση στη δίνη του υπόκοσμου, των μυστικών υπηρεσιών, της σήψης και της λάσπης που δεν αξίζει στον τόπο''.

Άραγε ξέρει ότι η ΕΥΠ ανήκει στους βολεμένους του Πασόκ και στους διορισμένους κλαδικούς αγωνιστές των «δημοκρατικών δυνάμεων»; Γιατί άραγε δεν αναφέρεται καθόλου στον κολλητό του Πολυζωγόπουλο; Γιατί δε μας λέει από πότε γνωρίζει το «σκάνδαλο» Ζαχόπουλου και πως ακριβώς σχεδίαζαν να εκμεταλλευτούν την υπόθεση; Νομίζουν ότι αν το παίζει τρελός ο εργατολόγος στο «Αιγινήτειο», απαλλάσσονται από τις ευθύνες τους;


Ποιος ακριβώς επινοεί σκάνδαλα για να συγκαλύπτει την πολιτική του, είναι γνωστό από την εικοσαετία Πασόκ και από τις μεθόδους Καρχιμάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.