Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

Δημοσιογραφικές αποκαλύψεις «Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ».

Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ των εκδοτών της εφημερίδας «Πρώτο Αίμα», με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση του Επίμαχου Ντιβιντή. Ο Τράκης Μανταφυλλόπουλος κατηγορεί τον τέως φίλο και συνεργάτη του Μέμο Αναθεμαστασιάδη για νευρική βουλιμία, γλίτσα κατά συρροή και ακόρεστη μεγαλομανία, ενώ του προσάπτει ότι έβγαλε την εφημερίδα για να τα πιάσει και όχι από πάθος για την μαχόμενη δημοσιογραφία, όπως αρχικά τον είχε διαβεβαιώσει. Φανταστείτε για τι καθήκι πρόκειται, που διανοήθηκε να συνεργαστεί με τύπους σαν κι εμένα, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μανταφυλλόπουλος στην μεταμεσονύκτια εκπομπή του «Κίτρινος Αναγούλας»..
Aπό την πλευρά του ο κ. Αναθεμαστασιάδης, μιλώντας στις δημοσιογράφους Ντάβα Ντζιλίκη και Βρομάη Κεζέχνη, κατηγόρησε τον κ. Μανταφυλλόπουλο ότι είναι όργανο της πλουτοκρατίας, μένει στην Εκάλη και προσπαθεί να πουλήσει την εφημερίδα σε επιχειρηματίες της δεξιάς. Υποστηρίζει ότι ο ίδιος έστησε την εφημερίδα για να στηρίξει τη δημοκρατική παράταξη και δεν έχει βγάλει ούτε δεκάρα, αντιθέτως δούλευε παράλληλα σε γιαπί, γεγονός που δικαιολογεί τα 5 εκατομμύρια ευρώ για τα οποία τον κυνηγάει ο ΣΔΟΕ. Καταγγέλλει επίσης ότι ο συνεκδότης του έκανε ύποπτες παρεμβάσεις στην εφημερίδα, αλλοιώνοντας την γραμμή των εβδομαδιαίων εκβιασμών και εκτρέποντας την λάσπη προς άλλες κατευθύνσεις από αυτές που είχαν συμφωνηθεί.
Η διαμάχη εκτυλίσσεται κάθε βράδυ στα κανάλια, όπου οι δύο γίγαντες της ασυμβίβαστης δημοσιογραφίας διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Μέχρι στιγμής έχουν βγει στη φόρα από τις δύο πλευρές οι παράνομες δανειοδοτήσεις και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα ασχοληθούν με το λαθρεμπόριο κοκαΐνης, την παιδική πορνογραφία και τα στημένα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την δημόσια υγεία διαβεβαιώνει ο πρόεδρος ιδιοκτητών βυτιοφόρων αποφράξεων κ. Πανάγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.