Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Νέα υπόθεση πλαστογραφίας χτυπά το Πασόκ;

Φαίνεται ότι τη δόξα του Ραγκούση στις πλαστογραφίες ζήλεψαν και ακολούθησαν και άλλοι μέσα στο Πασόκ.

Politis-gr

Όλοι μας έχουμε στρέψει αυτές της ημέρες το ενδιαφέρον και το βλέμμα μας στο εκλογοδικείο , λόγω της υπόθεσης του κ. Αιβαλιώτη και της κας. Αθήνη . Γι αυτή την υπόθεση θα αποφανθούν πρώτα οι αρμόδιες στρατολογικές αρχές και κατόπιν θα απασχολήσει το Εκλογοδικείο .

Δεν πρέπει όμως να μας διαφεύγει της προσοχής και μια άλλη υπόθεση που εξελίσσεται τώρα και αφορά τον βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ . Κατρίνη .
Πιθανών και σύμφωνα με τον ενάγοντα να βρισκόμαστε μπροστά σε μια υπόθεση πλαστογραφίας δημοσίων εγγράφων από τον κ. Κατρίνη .

Να πως έχει λοιπόν η υπόθεση .

Ο σύμβουλος Επικρατείας Ι. Μαντζουράνης εισηγήθηκε να εκδοθεί προδικαστικό ερώτημα για το θέμα της έγκυρου ή μη παραιτήσεως του βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, Μιχ. Κατρίνη από γιατρός του ΙΚΑ. Δύο ημέρες πριν δικαστεί αρχικά η υπόθεσή του (5.12.2007), η οποία τελικά αναβλήθηκε , το Πρωτοδικείο απέστειλε έγγραφο στο Εκλογοδικείο που αναφέρει, ότι υπέβαλε δήλωση παραίτησης, την οποία ο ίδιος απέσυρε την επόμενη (28.8.2007).
Σε υπόμνημα του (22.1.2008) προς το Εκλογοδικείο ο κ. Κατρίνης κατέθεσε αντίγραφα της παραίτησής του και της έκθεσης επίδοσης στον πρόεδρο του Πρωτοδικείου Ηλείας.
Από την άλλη πλευρά η εκλογέας που έχει καταθέσει την ένσταση κατέθεσε στο Εκλογοδικείο στοιχεία που αφορούν την γνησιότητα κρίσιμων εγγράφων της υπόθεσης και αντίγραφο της μηνυτήριας αναφοράς που έχει κατατεθεί για πλαστογραφία της έκθεσης επίδοσης.

Όπως καταλαβαίνετε το θέμα είναι πολύ σοβαρό . Δεν γνωρίζω μέχρι στιγμής αν συζητήθηκε η υπόθεση και πια η ετυμηγορία . Αν αποδειχθεί όμως ότι πράγματι , ο κ. Κατρίνης πλαστογράφησε δημόσια έγγραφα , προκειμένου να μπορέσει να κρατήσει την βουλευτική του έδρα , τότε είχαμε βάλει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα .
Είχαμε βάλει τον απατεώνα να προσπαθεί με τις πολιτικές κορώνες του να κατηγορεί άλλους για ……απατεώνες .

Είχαμε βάλει τον κλέφτη μέσα στο ίδιο μας το σπίτι .

Δεν έγιναν σε κάποιους παράδειγμα προς αποφυγή οι γνωστές προ ετών πλαστογραφίες υπογραφών μέσα στη βουλή με την υπόθεση Πόρτο Καρράς και συνεχίζουν την ίδια μεθοδολογία και τακτική .

Είμαι πολύ περίεργος να δω την επίσημη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, για το θέμα του βουλευτή , στην περίπτωση που αποδειχθεί πλαστογράφος .
Γιατί για το θέμα του κ. Κουκοδήμου υπήρξε καταιγιστικό και καταγγελτικό , στην προσπάθεια του για ……διαφάνεια .
Για να σας δω τώρα ! Θα είσαστε το ίδιο καταγγελτικοί και προς τον βουλευτή σας αλλά και ως προς τις ευθύνες σας που φέρατε τον …λύκο στην βουλή !

Ώρα να μετρήσουμε οι πολίτες , ποιος μιλάει την γλώσσα της εντιμότητας .

Ώρα να δούμε ποιος προασπίζεται την απόλυτη διαφάνεια και την πάταξη της διαφθοράς .

Τώρα θα δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.