Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Ζαχοπουλιάδα: η… MEGAλη υποκρισία!!!

Μέρες τώρα οι αχυράνθρωποι του πράσινου καναλιού της διαπλοκής και της παραπληροφόρησης πασχίζουν να… εξορκίσουν από πάνω τους το “ζαχοπούλειον άγος”… Μόνο στο Ευαγγέλιο δεν έχουν ορκισθεί ακόμη ότι “δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν ξέρουν…” τίποτε για το περίφημο… “εθνικό μας DVD”!!! Μάλιστα εμφανίζονται να… οικτίρουν την δύσμοιρη Οικογένεια του Ζαχόπουλου - το μόνο και μεγαλύτερο θύμα της μιντιακής ανθρωποφαγίας και αθλιότητος - για τη δημοσιοποίηση αποσπάσματος του DVD στο Press-gr… Οικτίρουν αυτοί που κακοποιούν εδώ και ενάμισι μήνα περίπου συνειδήσεις, υπολήψεις, αξιοπρέπεια τόσων ανθρώπων!!! Λυπούνται τα κοράκια της πιο ξεφτιλισμένης παγκοσμίως δημοσιογραφίας τους ανθρώπους που με δική τους αποκλειστική ευθύνη διασύρονται με το χειρότερο και πλέον αντιδεοντολογικό τρόπο!
Και έχουν το αβυσσαλέο θράσος, να εγκαλούν την Κυβέρνηση, η οποία - παρά τις άθλιες επιδιώξεις τού (ή… τών;) βιντεοκομιστή (-τών;) - επεδίωξε να αντιμετωπίσει το ηθικό προσωπικό παράπτωμα του Ζαχόπουλου με σεβασμό στην ανθρώπινη αξία και αξιοπρέπειά του, δηλώνοντας ότι “παραιτήθηκε για λόγους υγείας”… Σύμφωνα με τους ξεπεσμένους αυτούς δημοσιογραφίσκους η Κυβέρνηση είπε… “ψέματα”, αποκρύπτοντας την εξωσυζυγική σχέση του πρώην Γενικού. Γιατί αυτά τα απύθμενης υποκρισίας φασιστοειδή που εξέθρεψε το πασοκικό κράτος και παρακράτος (και ποιος δεν θυμάται τους επαίνους του μακαρίτη Ανδρέα για την “Αυριανή” των λασπογκέμπελς της δεκαετίας του ‘80;) θα ήθελαν η υπεύθυνη για την προστασία των δικαιωμάτων κάθε πολίτη δημοκρατική Κυβέρνηση της Ελλάδος να διασύρει τον κάθε παραστρατημένο κακομοίρη και να καταρρακώνει το κύρος το δικό του και των οικείων του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.