Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Τα μεγαλειώδη κατορθώματα του Μάκης!!!

Ο Μάκης είναι ο πρώτος που χωρίς κανένα λόγο έβγαλε βιντεάκι με προσωπικές στιγμές celebrity στον αέρα δημιουργώντας την ελληνική βιομηχανία παραγωγής βιντεακίων σε σχολεία, σπίτια, μαγαζιά, γήπεδα και ινστιτούτα. Επίσης είναι ο μόνος άνθρωπος που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί στα παράθυρα για αυτούς που δεν πήγαν στρατό χωρίς να έχει πάει ο ίδιος. Αυτή η πράξη του ονομάστηκε από τους ειδήμονες της παπαριάς ως "Μια γροθιά στο Κατεστημένο".
Πιο πρόσφατο κατόρθωμα του ήταν όταν μπόρεσε να πουλήσει την εφημερίδα του στον εαυτό του για δεκαοχτώ εκατομμύρια ευρώ για να μπορέσει επιτέλους να ξεφύγει από τα όρια της φτώχειας και να αγοράσει στην Κιμ ένα παπί honda στρογγυλοφάναρο (μεταχειρισμένο). Φτωχός και ταπεινός ο Μάκης, δεν ξεχνάει τη γειτονιά που μεγάλωσε, και φιλοδοξεί να κάνει περιουσία για να βοηθήσει οικονομικά όλες τις μαϊμούδες των pet shops της οδού Αθηνάς, καθώς επίσης και για να μετατρέψει την πλατεία Ομονοίας σε απέραντες φυτείες μπανανών.
Αλλά, περιμένετε! Γίνεται και καλύτερο. Όταν ο παραθυράκιας, πρώτος διαδάξας της κρυφής κάμερας και Ξεβρακωτής της χώρας τα χάλασε με τον κολλητό του το Θέμο για το διαβόητο δβδ, έβαλε την κουκουλίτσα του, πήγε στον εισαγγελέα και το σαγόνι όλης της χώρας έπεσε στο πάτωμα. Μα είναι δυνατόν να χωρίζει αυτό το αχώριστο δίδυμο - και για 5 ψωροεκατομμύρια (ευρώπουλα);, αναρωτήθηκαν όλα τα πρωϊνάδικα, οι μεσημεριατζούδες και οι ξανθιές. Και τώρα, τι θα γίνουμε χωρίς κουμπάρους; που λέει και ο ποιητής!
Μην ανησυχείτε, όμως!
Ο Μάκης θα τα καταφέρει, διότι ένας είναι ο Μάκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.