Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Θα «ανεξαρτητοποιηθεί» ο Κουκοδήμος, μέχρι νεωτέρας;

Ανεξαρτητοποίηση έως ότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση, «ολοκληρωθεί η υπόθεση και δικαιωθεί εκ των πραγμάτων» είναι τo ενδεχόμενo που εξετάζει ο Κουκοδήμος, ο οποίος τελεί υπό καθεστώς έντονης ψυχολογικής φόρτισης. Εκμυστηρεύεται στο στενό του περιβάλλον:«Τι άλλο να κάνω πια; Έβγαλα ανακοίνωση, από την πρώτη στιγμή επιμένω ότι ποτέ δεν μεσολάβησα στον κ. Τριανταφυλλόπουλο για λογαριασμό του κ. Κλαδά. Τι θέλουν από εμένα;».
Ο βουλευτής είναι βαθύτατα προβληματισμένος από τη συμπεριφορά των συναδέλφων του στη Βουλή, από την «ανθρωποφάγα» διάθεση συγκεκριμένων δημοσιογράφων αλλά και από την κατάσταση στο οικογενειακό του περιβάλλον αφού ο πεθερός του αντιμετωπίζει έντονα προβλήματα υγείας μετά τη δημοσιοποίηση της εμπλοκής του Κουκοδήμου από τον Χατζηνικολάου.
Οι βουλευτές της ΝΔ δεν δέχονται να επικρίνεται η ΝΔ από τον Παπανδρέου για εξυπηρέτηση οικονομικών συμφερόντων, όταν χθες επιτέθηκε στην κυβέρνηση από το Ιλιον λέγοντας:«Ποιος τους κρατάει; Τους κρατάει ένας βουλευτής που διαμεσολάβησε για να υπηρετήσει εκδοτικά, οικονομικά ή κομματικά συμφέροντα;». Επισημαίνουν ότι οι πάντες γνωρίζουν ποιες είναι οι επιδιώξεις των νταβατζήδων και ποιο κόμμα εξυπηρετούν με πάθος για την επίτευξη των "κερδοφόρων" στόχων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.