Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Ο Σπάρτης Ευστάθιος για τις κατηγορίες που του προσάπτει ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος.

Σπάρτης Ευστάθιος: "Θα σηκώσω κι αυτό το Σταυρό"
Ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, με ανοιχτή επιστολή του κατήγγειλε ότι δέχεται εκ μέρους των υποστηρικτών του Σπάρτης Ευστάθιου «επώνυμους και ανώνυμους εκβιασμούς και λασπολογίες». Ο Χρυσόστομος, αφού κάνει λόγο για μεθόδευση ανήθικη και ανοίκεια, αναφέρει ότι «δεν θα υποστηρίξει πλέον την υποψηφιότητα του μητροπολίτου Σπάρτης». Η ανακοίνωση όμως του Χρυσοστόμου θυμίζει κουλτούρα Θηβών Ιερωνύμου. Ο Θηβών βλέποντας ότι προηγείται ο Σπάρτης χρησιμοποιεί μεθόδους σύγχυσης και συκοφάντησης του αντιπάλου γιατί στην ανακοίνωσή του ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος δεν κατονομάζει καθόλου τους «επώνυμους» εκβιαστές του, χωρίς να έχει ποτέ υποστηρίξει τον Σπάρτης απέσυρε την υποστήριξή του(!!!) και αποφεύγει αυτή τη στιγμή να υποστηρίξει δημόσια τον Θηβών γιατί φοβάται την αποκάλυψη της σκευωρίας. Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον στον πρώτο γύρο θα τοποθετηθεί υπέρ του τρίτου πόλου για να αποκτήσει στο δεύτερο γύρο δικαίωμα υποστήριξης του Θηβών.
Στην απάντησή του ο Σπάρτης σημειώνει:«Θα σηκώσω κι αυτό το Σταυρό, τίποτα απ΄όλα αυτά δεν ισχύουν και δεν συνάδουν με το Εκκλησιαστικό μου ήθος, ύφος και φρόνημα.Σέβομαι όλους τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες της Εκκλησίας, όπως και τον Άγιο Μεσσηνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.