Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

«Ανεξάρτητος» ο Κουκοδήμος, στηρίζοντας όμως Ν.Δ.

Δύο μέρες τώρα ο Καρατζαφέρης διαδίδει ότι επίκειται άλμα μεταπήδησης του Κουκοδήμου στο ΛΑΟΣ. Στην πραγματικότητα ο Καρατζαφέρης είναι τσατισμένος με τον Μεϊμαράκη που δεν έκαμε το ρουσφέτι που του είχε ζητήσει για τον φυγόστρατο Αϊβαλιώτη και επίσης είναι τσατισμένος με την τρελοκοτσιδού Αθήνη που πρόκειται να στηρίξει όπως η ίδια λέει τη «Νέα Δημοκρατία» λόγω της απογοήτευσής της προς το πρόσωπο του Καρατζαφέρη. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πράγματι προσπάθησε να προσεγγίσει τον Κουκοδήμο, τον έπαιρνε τηλέφωνο για να τον «συμβουλέψει», πώς να χειριστεί τη δύσκολη θέση που είχε περιέλθει λόγω του «φίλου» του, Τριανταφυλλόπουλου. Ουσιαστικά δηλαδή ο Καρατζαφέρης «χρησιμοποίησε» τον αθλητή για να πλήξει την κυβέρνηση, αλλά δεν του βγήκε, αφού η κατάσταση που αντιμετωπίζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είναι αποτέλεσμα των λανθασμένων προσωπικών του επιλογών και δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη γι' αυτές η Ν.Δ.

Με επιστολή του, πριν από λίγο, ο Κουκοδήμος προς τον πρόεδρο της Βουλής ανεξαρτητοποιήθηκε, σημειώνοντας ότι θα εξακολουθήσει να στηρίζει την ΝΔ, διαψεύδοντας έτσι τα σενάρια που προέρχονταν από κύκλους του ΛΑΟΣ και τον ήθελαν να προσχωρεί στο ΛΑΟΣ.


Επίσης στην επιστολή του αναφέρει:

«Μέρες τώρα γίνεται μία επίμονη, σκληρή και άδικη επίθεση κατά του προσώπου μου, η οποία προεκτείνεται εναντίον της πολιτικής παράταξης, στην οποία με υπερηφάνεια ανήκω.

»Όπως και στο παρελθόν διεκδίκησα με θυσίες, ευγένεια και τεράστιες προσωπικές στερήσεις, την επικράτηση στο στίβο του κλασικού αθλητισμού, έτσι και τώρα θα αγωνιστώ με τους ίδιους όρους για την πλήρη δικαιοσύνη. Ηθική και πολιτική.

»Μέχρις ότου, όμως, η οδυνηρή για μένα αυτή κατάσταση τελειώσει οριστικώς, αισθάνομαι την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθώ ως βουλευτής, ώστε ό,τι εις βάρος μου λέγεται να μην αντανακλά στην παράταξή μου, της οποίας τις πολιτικές επιλογές αταλάντευτα θα εξακολουθήσω να στηρίζω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.