Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Οργή λαού στη Μεσσηνία εναντίον Χρυσόστομου!



Το εξώφυλλο της "Σημαίας Καλαμάτας" έχει τίτλο
«Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ»,
και έρχεται σε ολήρη σύγκρουση
με την χθεσινή ανοιχτή επιστολή
του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομου
που εκφράστηκε απαξιωτικά και
συκοφαντικά κατά του
Σπάρτης Ευστάθιου.
greekmme.blogspot.com
Ρομφαία
Το σχόλιο του Χρήστου Παπαγεωργίου στη 2η σελίδα της εφημερίδας αφορά το λαικό αίσθημα στο ποίμνιο για την στήριξη του γείτονος όπως ανέκαθεν συνηθιζόταν και εξέφρασε την ευχή να συνταχθεί η Μητρόπολη στην υποψηφιότητα. Εκλεκτός ορισμένων Μ.Μ.Ε. τις τελευταίες ημέρες και ρωτάμε μήπως ο άγιος Μεσσηνίας υπερέβη τα εσκεμμένα ή έχει κάτι άλλο στο μυαλό του όπως μια άλλη Μητρόπολη;
Για την ιστορία ο Σπάρτης είναι Μεσσήνιος στην καταγωγή, έχει θητεύσει στο Νομό, ο λαός τον υεπραγαπά και ο Μεσσηνίας 1ον δεν αναφέρει ποιοί λασπολογούν αφού δεν μιλάει ανοικτά, 2ον πως αποσύρει μια υποστήριξη στον Σπάρτης που ποτέ δεν ανέφερε επίσημα, 3ον γιατί δεν δηλώνει ποιον στηρίζει και γιατί και 4ον γιατί δεν τον κάλεσε αύριο στην Υπαπαντή. Έχει γίνει σούσουρο σε όλο το Νομό και ετοιμάζονται αύριο όπως μαθαίνω εκπλήξεις και επικρατεί αναβρασμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.