Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008

Το χειρότερο που μπορεί να τύχει σε κάποιον/α τώρα, είναι να τον/την πούνε: φίλο/η του Μάκη!

Ούτε στον εχθρό σου, ένα τέτοιο πράμμα!
Ο Μάκης έχει φορέσει τώρα τη κουκούλα και “δίνει” ΟΛΟΥΣ τους φίλους(;) του! Βάρδα να μην είσαι φίλος/η του 30φυλλόπουλου αυτές τις μέρες! ΔΕΝ γνωρίζεις ΠΩΣ θα σου ξημερώσει!
Θαυμάστε και το δημοσιογραφικό επιτελείο (my ass) του αντρός:
Αρχιστυντάκτης της Ομάδα Makis είναι αυτός ο απίστευτος (πρώην)δημοσιογράφος του Goal που το Καλοκαίρι της Ολυμπιάδας προσπαθούσε να πείσει όλη την ανθρωπότητα ότι κατοικείται από μαμούθ-ελέφαντες κι έβγαινε στα τηλεοπτικά παράθυρα υπερασπιζόμενος ανερυθρίαστα τους Κεντέρη και Θάνου αμέσως μετά το φιάσκο ΚΑΤ! Άλλωστε, μέσα από την ομάδα Makis ξεπήδησε κι η ταλεντάρα ονόματι: Φάνη Χαλκιά, ο ανθός της φυλής μας!
Είναι βουτηγμένος μέχρι τα μπούνια με το (παρ)αθλητικό παρακύκλωμα ο Μάκης μας, και μαζί με τον μέχρι πρότινος κολλητό του Κουκοδήμο (που σκύλιαζαν ομοθυμαδόν κατά Ορφανού) γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις διά κάθε λογής (αθλητικές) επιχορηγήσεις! Κουκοδήμο που τον “έδωσε” ψυχρά στην …Κομαντατούρ μέσα σε μιά νύχτα!
Τύφλα να΄χουν οι Γερμανοτσολιάδες,
οι ”Χ”ίτες κι οι Ταγματαλήτες της Κατοχής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.