Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

Εξεταστική Πασόκ για τις μίζες της Siemens!!!

Στο ΠΑΣΟΚ σε μια προσπάθεια να ακυρώσουν τον «συμψηφισμό»(!) της υπόθεσης Siemens με την υπόθεση Ζαχόπουλου συγκεντρώνουν υπογραφές βουλευτών για τη συγκρότηση Εξεταστικής στην υπόθεση δωροδοκιών. Έντρομοι βλέπουν χιονοστιβάδα αποκαλύψεων που θα καταπιεί πλήθος πράσινων συνδικαλιστών και πρωτοκλασάτων στελεχών και καταφεύγουν σε αεροδυναμικούς παλικαρισμούς.

Με μια διαφορά. Τώρα οι αποκαλύψεις έρχονται απ’ έξω και δικαστικά και δεν κατασκευάζονται από τους νταβατζήδες του Πασόκ. Τώρα δεν υπάρχουν προστάτες να φορμάρουν τα «γεγονότα» αλλά γερμανικά δικαστήρια.

Τελευταία πάνε να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι ο Κουκοδήμος είναι εγκληματίας γιατί όπως λέει το αρχιλαμόγιο ο Τριανταφυλλόπουλος συζήτησαν για τις μίζες του άλλου αρχιλαμόγιου του Θέμου! Παίζετε μια αστεία μιντιακή παράσταση που έχει στόχο να φθείρει την κυβέρνηση αφήνοντας στο απυρόβλητο τους αρουραίους της «σοσιαλιστικής» παλινόρθωσης. Τώρα υπάρχουν μίζες άνω των 100 εκατομμυρίων € που ρούφηξε το σύστημα Πασόκ.

Η κυβέρνηση όπως είναι λογικό απορρίπτει την εξεταστική επιτροπή διότι βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική έρευνα και σύμφωνα με τον Ρουσόπουλο «είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί η έρευνα της Δικαιοσύνης και να μην διακοπεί τώρα από τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής». Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σωτ. Χατζηγάκης έσπευσε να επισημάνει πως «όποιος πλήρωσε ή πληρώθηκε, θα πληρωθεί... αναλόγως», ενώ σε συνομιλία με δημοσιογράφους στη Βουλή η κ. Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε πως όσο νωρίτερα διαλευκανθεί η υπόθεση από τη Δικαιοσύνη στη Γερμανία και την Ελλάδα, «τόσο το καλύτερο».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Πασόκ Γ. Ραγκούσης περιβάλλει την πρόθεση για εξεταστική επιτροπή με πραγματικά αστείους ισχυρισμούς, όπως:«το ΠΑΣΟΚ, σε αντίθεση με την κυβέρνηση, δεν έχει να κρύψει τίποτε, δεν φοβάται τίποτε και κανέναν, και απαιτεί να έρθουν όλα τα στοιχεία στο φως». Υπογράμμισε δε πως «η πάταξη της διαφθοράς είναι πρώτη προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ». Σε λίγο θα μας πουν ότι κυβερνούσε η ΝΔ όταν έτρεχαν οι μίζες και λαδώνονταν ανηλεώς από υπουργοί μέχρι συνδικαλιστές. Η μαφία του Καραμανλή με το πιστόλι στον κρόταφο τους ανάγκαζε να αρπάζουν μίζες ενώ αυτοί πάντα αντιστέκονταν στη διαφθορά της εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.