Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2008

Η ΕΥΠ διαψεύδει τα φακελάκια του "Πρώτου Θέμου".....

που βρήκε ο σκουπιδιάρης x-μπάτσος Γεωργακόπουλος
και επεδείκνυε θριαμβευτικά,
μέσα σε ένα παραλήρημα συνωμοσίας
ο Μάνεσης του Κοντομηνά.
Στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» γίνεται λόγος για επικοινωνία του Χρήστου Ζαχόπουλου με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών(ΕΥΠ) με θέμα τον εκβιασμό που αφορούσε το «ροζ» DVD. Υπονοώντας ότι η ΕΥΠ ήταν ενήμερη για τον εκβιασμό Ζαχόπουλου, ο οποίος είχε ήδη αποτανθεί και σε εισαγγελέα για το "πρόβλημά" του.
Η ΕΥΠ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ότι το μοναδικό θέμα επικοινωνίας της με τον Ζαχόπουλο ήταν η πάταξη της αρχαιοκαπηλίας και συγκεκριμένα διαβαλκανική συνεργασία πολιτιστικής φύσεως και προσθέτει ότι οποιαδήποτε άλλη ανάμειξη της υπηρεσίας στην υπόθεση είναι παντελώς ανακριβής.
Κάηκε μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από το Θέμο. Το επόμενό του βήμα θα ήταν να κατηγορήσει την ΕΥΠ στην προσπάθεια εμπλοκής του ονόματός του στην πλοκή της υπόθεσης.
Το ΤΡΑΓΙΚΟ όμως και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ είναι ότι κάποιοι μάζευαν χρόνια τώρα υλικό που θα στιγμάτιζε ή "ενοχοποιούσε" τον Πρωθυπουργό στις ραδιουργίες οικονομικών κέντρων ή παρακρατικών μηχανισμών του διαπλεκόμενου συστήματος. Και πάλι αυτό πέρασε στο ντούκου και ασχοληθήκαμε με τις τυχόν ενοχές του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος. Με αυτό το φακελάκι αποδεικνύεται η ύπαρξη ενός κέντρου που παρακολουθούσε, μάζευε υλικό(συνήθως "λέει" από "σκουπίδια"), έστηνε dvd, κρυφάκουγε και ραδιουργούσε υπέρ γνωστών-αγνώστων παρακέντρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.