Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ TOY ΝΕΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Εν όψει της επικείμενης (σιγουράκι) σντικατάστασης της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σ. Αλέκας Παπαρήγα καταθέτω τις προδιαγραφές που πρέπει να πληρεί ο νέος/α ΓΓ (κατά ISO 9002 και βάλε λέμε):
1.Να είναι νέος /α κάτω των 35 ετών. Τις άλλες προδιαγραφές μπορεί να τις κάνουμε γαργάρα, αυτή με τίποτα.

2.Να είναι ωραίος/α. Και επειδή θα μαζέψουμε, το βλέπω, πολλά ψώνια διευκρινίζω: Ύψος για τους άνδρες άνω των 180 εκ και για τις γυναίκες 170 εκ τουλάχιστον. Δεν είναι δυνατόν , σύντροφοι, στη βουλή να κατεβάζουμε τα μικρόφωνα για τον αρχηγό μας! Σωματικό βάρος για τους άντρες κάτω των 80 χλγμ και για τις γυναίκες κάτω των 65. Ιδανικές αναλογίες δε γνωρίζω, απευθυνθείτε σε Ερυθρό οι γυναίκες και Παρτιζάνα οι άντρες. (Αυτή κανέναν κατάδικο του πρίζον μπρέικ θα μας φέρει, αλλά τέλος πάντων). Επιθυμούμε πρόσωπο αγγελικό, γλυκό, να το βλέπουν οι πεθερές και να έχουν έτοιμο το φύλλο για τύλιγμα. Να είναι σέξυ, που σημαίνει ότι οι υποψήφιοι θα περάσουν και από το νέο ρηάλιτυ του άλφα.

3.Να είναι μορφωμένος/η. Δεν είναι δυνατόν να τη βγάζουμε με εργάτες, αγρότες, μελισσοκόμους και ψαράδες. Τρε μπανάλ, κελ μπακατέλ και τα συναφή! Πτυχίο παναεπιστημίου, μεταπτυχιακό, άπταιστα 3 τουλάχιστον γλώσσες (της ΕΕ, τι πάει να πει ξέρεις ρώσικα;) και να παίζει τους Η/Υ στα δάχτυλα.

4.Να είναι ευαισθητούλι: οικολογική συνείδηση απαραίτητη, να δίνει στους φτωχούς, να νοιάζεται για τον συνάνθρωπό του βρε αδερφέ!

5.Να είναι κοινωνικός/η: Να μην έχει εχθρούς, να του λένε καλημέρα οι γείτονες των διπλανών μεζονετών, να έχει κολλητούς τους μετόχους του μέγκα, να τον προσκαλούν σε όλες τις εκδηλώσεις πάσης φύσεως.

6.Να είναι Ολυμπιακός. Και αυτός ο όρος δεν διαπραγματεύεται.
Οικογενειακή κατάσταση: Ανύπαντρος γονέας με επιμέλεια του τέκνου, παρατημένου από τη/τον σύντροφο (καθήκι)

7.Να είναι θρησκευόμενος, να ψέλνει και να βοηθά τον παπά της ενορίας σε διάφορα θελήματα. (πχ να κρατά το δοχείο με τον αγιασμό όταν ο πάτερ πάει για αγιασμό αντίχριστοι)

8.Να είναι μέσα στα γούστα. Ζεϊμπεκιά, μαγκιά ώστε να αλώσουμε τα «πολιτιστικά κέντρα» (που 'σαι Αντρέα για να δεις)

9.Και τέλος να έχει γνώση του γεγονότος ότι θα ηγείται της κύριας συνιστώσας ενός συνασπισμού κομμάτων, γιατί ,παρά τα εμφανή μειονεκτήματα, η Αλέκα έχει και θεωρητική κατάρτιση και ικανότητες ενός κομμουνιστή ηγέτη.

Τα δύο τελευταία δεν είναι προδιαγραφές, μην ανησυχείτε.

Αριστερό Εξτρέμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.