Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Τι εννοεί ο Θέμος όταν λέει ότι τον εκβίασαν εφημερίδες και συνδεδεμένα με αυτές, blogs;

Τα νεομέσα blogs χρησιμοποιούνται και ως εκβιαστικοί μηχανισμοί; Και ποιά είναι αυτά τα blogs;
Ο Μάκης είναι επίσης συνδεδεμένος με αυτούς τους μηχανισμούς; Ο Θέμος πρέπει να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί. Τι εννοεί με τον όρο συνδεδεμένα. Εννοεί τα νέα μέσα του Λαμπράκη ή τον "αυτονομημένο" Ψυχάρη; Και στην συνέντευξή του σήμερα στο κεντρικό του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε σε εκβιασμούς που δέχτηκε για τα 5 εκατ.€ για να αφανιστεί η εφημερίδα του.

Στην ανακοίνωσή του, ανέφερε ότι:
"Σχετικά υπήρξαν ορισμένα δημοσιεύματα από συγκεκριμένα έντυπα και συνδεδεμένα μ' αυτά ηλεκτρονικά blogs, τα οποία ήταν καθαρά εκβιαστικού χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό αφού ενημέρωσα τις αρμόδιες αρχές ότι εκβιάζομαι, κατέθεσα μήνυση το Νοέμβριο στην υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την οποία ο διευθυντής της, κ. Μ. Σφακιανάκης, έχει ήδη αποστείλει στον εισαγγελέα. Στη μήνυση ανέφερα και το ποσό και τους λόγους για τους οποίους θεωρώ ότι επιχειρείται εκβιασμός."
Η συνέχεια προβλέπεται απρόβλεπτη. Σήμερα είδαμε ένα Θέμο που δεν θα κωλώσει μπροστά στο Λαμπράκη και τον Ψυχάρη. Λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.