Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

ΕΚΤΑΚΤΟ: “επιτέλους αύριο ο Κακαουνακισμός γκρεμίζει τον Καραμανλισμό”!

Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες χθες ,του Μάκη να ρίξει την Κυβέρνηση, τη σκυτάλη παίρνει αύριο, ο «σοσιαλιστής-εκδότης» Κακαούνας που σημειωτέον βρίσκεται σε σφοδρή σύγκρουση με τον ΤσεΜάκη (εδώ τρίζουν τα κόκαλα του Λένιν και του Προυντόν, ενώ παραδίπλα κάνει εμετό ο Μπακούνιν). Σου λέει έχεις εσύ αποκαλύψεις, έχω κι’ εγώ. Έβγαλες εσύ από το σπέρμα; Εγώ θα βγάλω από το αίμα. Τον λυπήθηκε το “σύστημα Πασόκ” και του πέταξε ένα κοκαλάκι συνταρακτικών «αποκαλύψεων» με ραγδαίες και καταιγιστικές εξελίξεις. Μάταια η κυβέρνηση προσπαθεί να του κλείσει το στόμα , παρά του ότι έχει εξασφαλίσει την απόλυτη σιωπή όλων των δημοσιογράφων! Ακόμα και στο Ζαχόπουλο φρόντισαν να δείξουν πως εάν θέλει να μείνει ζωντανός-έστω και σε αναπηρικό καροτσάκι- πρέπει να σφραγίσει το στόμα του. Όταν εξασφάλισαν τη σιωπή του "άρχισε η πορεία της υγείας του να καλυτερεύει..."..το προσέξατε έτσι;! Αύριο όμως αναμένεται η πτώση της Κυβέρνησης Καραμανλή Αλληλούια!!!!! Το είχαμε προβλέψει από παλαιότερα posts. Περιμέναμε όμως το Γιωργάκη για να ωριμάσει μέσα του η ιδέα της επανάστασης.


Τα παιχνίδια τέλειωσαν. Θα μας αποκαλύψει αύριο ο Καούνας (ποτέ δε μ’ άρεσε το διπλό κακά, γιατί πάντα μου βρωμούσε) τις παπάρες που έλεγε στην γκόμενα ο Ζαχό. Και τι παπαριές! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κύκλος εφοπλιστών ετοιμάζεται να φυγαδεύσει τον Καραμανλή στο εξωτερικό γιατί με αυτά που θ’ ακουστούν θα κουφαθεί σαν το θείο του και δεν ανέχονται άλλο κουφό στην παράταξη. Ήδη πάει να τους τρελάνει ο Σουφλιάς.


Επιτέλους, ο Καούνας ανοίγει το δρόμο στη σοσιαλιστική επανίδρυση.


Από όλη την Ελλάδα φτάνουν μηνύματα συμπαράστασης και ξεσηκωμού. Η Επανάσταση του Γιωργάκη τώρα δεν θα αναβληθεί. Θα γίνει πραγματικότητα και θα περάσει μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου. Το προεδρικό θα μείνει ανέπαφο για να υπάρχει κάποιος να ορκίσει το παιντί της Μάργκο. Αυτή τη στιγμή στήνονται γκιλοτίνες στο Ζάππειο(επειδή είναι φιλόζωοι θεώρησαν ότι θα ενοχληθούν από τον ανατριχιαστικό θόρυβο της γκιλοτίνας, τα αθώα περιστεράκια του Συντάγματος, που εκτός των άλλων κουτσουλάνε στο πέτο της αληθινής και μονογενούς πασοκικής επανάστασης, δι’ ου τα πάντα εγένετο). Η μεγάλη γκιλοτίνα προορίζεται για τον Καραμανλή, που νόμιζε ότι θα τη γλύτωνε και από τη μικρότερη θα περάσει η χειρούργα Νατάσσα η οποία είναι ένοχη γιατί προσθέτει πόντους στον Καραμανλή και έγινε γιατρός στο Taftus Campus, αντιγράφοντας από τον Ζαχόπουλο. Άρα είναι ένοχοι όλοι οι Δεξιοί γιατί ψηφίζουν Νατασσάκι δαγκωτό και όχι Κωστάκη τροφαντό. Γεγονός που αποτελεί από μόνο του τεράστιο έγκλημα.


Για να αποφευχθεί η διαφυγή στο εξωτερικό, συνελήφθη σήμερα ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και προσεκομίσθη δια της βίας στον ανακριτή ενώ αναμένεται η προφυλάκισή του διότι έπεσε θύμα εκβιασμού και άρα αφού εκβιάζεται τότε μπορεί να εκβιαστεί, οπότε και θα εκβιάσει ολόκληρη την Ελλάδα να τον ξαναψηφίσει, φαύλος κύκλος ένα πράμα, που δεν αφήνει το μικρό Γιωργάκη να κάμει την επανάσταση του, αφού ο Καραμανλής είναι η μαφία της Ελλάδας, όπως λέει ο Αλαβάνος. Δικαιώθηκε από τις εξελίξεις και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτονομημένες ομάδες του ΣΥΝ που επιδίδονται σε κινήσεις νεοακτιβισμού είναι έτοιμες να εισβάλλουν στον Περισσό για να διαχωρίσουν το σφυρί από το δρεπάνι γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν τι γυρεύει το δρεπάνι του Χάρου σ’ ένα κόμμα. Στη θέση του έπρεπε να βρίσκεται το πεντακοσάρικο ευρώ που συμβολίζει την ανάπτυξη της χώρας. Θα πάρουν το σφυρί και θα φύγουν και το πεντακοσάρικο θα τους το δώσει ο Αλαβάνος να ψηφίσουν τη χαρά του Τσούπρα.





Αποκάλυψη ΣΟΚ:μεθαύριο στο «Πρώτο Θέμα» διανέμεται το «Πρώτο Μίλι». Θα μας έρθει "πρώτο" κατακούτελα. Όμως στην πραγματικότητα θα μοιράζει το περίφημο dvd «Ζαχο-Τσέκ:Μίλα μου για σεκ», όπου αναλύονται με όλες τις λεπτομέρειες οι εξωσυζυγικές σχέσεις της Νατάσσας του Κωστάκη και του Μπόμπ του Σφουγγαράκη που αποφάσισε ο Εσουρούς ότι δεν είναι αδερφή μετά από ένα πάρτυ οργίων στην περίφημη παραλία «της Γριάς ο Κώλος», που δεν έχει καμιά σχέση με της "μαϊμούς τον κώλο"!

Απόσταγμα σοφίας:"της Όλγας ο κώλος, τρέμει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.