Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Ψέμα το ψέμα έχει χάσει το παιχνίδι και ο «έντιμος» Μάκης

Όχι πως ο Θέμος είναι περισσότερο ή λιγότερο «έντιμος» αλλά δεν έχει εκτεθεί σε τόσα ψέματα.
Ενώ οι εργαζόμενοι επιμένουν ότι δεν πατούσε τα πόδια του στην εφημερίδα, αυτός διαψεύδει πάνω από εκατό ανθρώπους και λέει ότι ο Θέμος και όλοι τους δεν πατούσαν στην εφημερίδα.
Ενώ έλεγε ότι ο Κουκοδήμος τον επισκέπτηκε ως απεσταλμένος του Κλαδά, εκλιπαρώντας (ναι, το είπε και αυτό:εκλιπαρώντας) συναλλαγή, σήμερα τα αναμασά(απειλώντας όμως πάλι….συνηθισμένη τακτική «εντιμότητας») και λέει ότι ο Κουκοδήμος ενδιαφέρονταν να μάθει τι τρέχει, για να ενημερώσει το κόμμα του και όχι για συναλλαγή και μάλιστα έχει αποδείξεις γι’ αυτά και αν προκληθεί θα τα δείξει (ξέρει ο κύριος:κάμερες, υποκλοπές, παγίδες). Φτου κακά που έχουμε μπλέξει!

Απειλεί όποιον διαφωνεί με ένα «μικρό κουμπάκι» που αν το πατήσει θα εξαφανιστούν όποιοι δεν συμφωνούν με τις απόψεις του. Δεν μας εξηγεί επαρκώς τι γίνεται με αυτούς που διαφωνούν και αρνούνται να πειστούν και με τους δύο ψεύτες:και το Θέμο και το Μάκη. Μη νομίζουν ότι μας κοροϊδεύουν κιόλας!
Ρε Μάκη έχεις χάσει το λογαριασμό με τα ψέματά σου. Δες τον άλλο το Θέμο που κρατά μια πισινή. Αν εκτίθεσαι τόσο όσο εσύ στο μπλα-μπλα, θα την πατήσεις στο τέλος.
Όλα τα κάνεις για να κρατήσεις τα 7 εκατομμυριάκια(ε δεν είναι και λίγα;) που έχετε πάρει δάνειο αλλά βρίσκονται σε προσωπικό σου λογαριασμό και κάνεις παιχνίδι να σου μείνουν για πάντα και να βγεις κι’ από πάνω και ίσως σου μείνει και η εφημερίδα. Αν δε σου μείνει, τότε πάιρνεις Χατζινικολάου. Σου κάνει κι' αυτός! Σκληρό πόκερ! Πριν πάρετε το περίφημο δάνειο τα είχες προγραμματίσει αυτά.
Αφού ρε, δε σε θέλουν οι εργαζόμενοι στο «Πρώτο Θέμα» τι το τραβάς, πως θα πας και θα ξανασυνεργαστείς μαζί τους. Τώρα πλάκα μας κάνεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.