Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

Άδικα ενεπλάκη το όνομα του Χρήστου Ράπτη στη Ζαχοπουλειάδα.

Ο πόλεμος των ΜΜΕ καλά κρατεί και τα καραγκιοζιλίκια των εκδοτών και των υποταγμένων δημοσιογράφων τους, δεν έχουν τέλος. Έπεσε στο κενό η εμμονή συγκεκριμένων κέντρων εναντίον της Κυβέρνησης για συλλογική ευθύνη στις ροζ παρεκτροπές του Ζαχόπουλου, σάμπως όλοι μαζί πηδούσαν την Ευούλα ή όλοι τα έπαιρναν και τα παίρνουν όπως ο Χρηστάρας ο Λάμπρακας(που δεν έπεισε κανέναν Έλληνα με την αστεία δήλωσή του:δεν τα παίρνω γιατί δεν έχω δει ποτέ μου το Ζαχόπουλο και τους υπουργούς που επισκέφτηκαν το Μέγαρο. Σιγά ρε μεγάλε. Δεν το ξέραμε ότι τα παίρνεις μόνο αυτοπροσώπως!). Ο αγώνας τώρα επικεντρώνεται στην αλληλοεξόντωση των παράκεντρων της παραπληροφόρησης. Αφού είδαν ότι δεν πέφτει ο Καραμανλής, όπως επεδίωκαν τουλάχιστον θα κλείσουν ή διασπάσουν την εφημερίδα των Αναστασιάδη-Τριανταφυλλόπουλου για να πουλάνε μούρη μόνο οι μεγαλονταβατζήδες. Οι μικροί νταβατζήδες πρέπει να εξαφανιστούν. Το έχουμε ξαναδεί το έργο με τον Κοσκωτά αν και οι πρωτοθεμίτες δεν έχουν «Τράπεζα Κρήτης». Φέρθηκαν πιο έξυπνα και δεν έμπλεξαν με επιχειρήσεις, έκαμαν όμως ένα τεράστιο λάθος:«Πέτυχαν», αν και τις περισσότερες φορές, παραπληροφορώντας ή διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Κάτι που κάνουν εξάλλου «Τα Νέα», «Το Έθνος» και η «Ελευθεροτυπία», συστηματικά, οπότε δεν χρειάζονται παρείσακτοι στο χώρο. Τους μπήκε στο μάτι «Το Πρώτο Θέμα» και γι’ αυτό πρέπει να κλείσει. Και κατέληξε όλο το «σκάνδαλο-Ζαχόπουλος-Μαξίμου Gate» σε εκδοτικοδημοσιογραφικό εμφύλιο.
Μέσα σε αυτόν τον ανηλεή πόλεμο, «βάφτισαν» άδικα το δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη:«κομιστή του dvd». Κάπως έτσι όμως στήνονται οι μηχανορραφίες των διαπλεκόμενων κέντρων. Ευτυχώς γιατί έτσι μαθαίνουμε τις μεθόδους που ακολουθούν τα νταβατζίδικα ιερατεία της ενημέρωσης. Από σπόντα και κατά λάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.