Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Και η Αλέκα Παπαρήγα βλέπει τους εκβιασμούς του εκδοτικού κατεστημένου…

"Δεν παίζουμε τα παιχνίδια των άλλων, πολύ περισσότερο που το ΠΑΣΟΚ θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Όλοι όσοι εμπλέκονται με την υπόθεση Ζαχόπουλου πρέπει να λογοδοτήσουν και να πληγούν". Αναφερόμενη στα περί εκβιασμού από εκδοτικά συγκροτήματα τόνισε ότι: " επιχειρείται από τα μεγάλα επιχειρηματικά συγκροτήματα μία ενεργητική παρέμβαση για την αξιοποίηση του σκανδάλου, για να δρομολογήσουν ή να προετοιμάσουν την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού"……με απώτερο στόχο να περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα που ήδη έχουν δρομολογηθεί. Επετέθη στο ΠΑΣΟΚ, στο ΛΑΟΣ και στο ΣΥΝ, διότι με τη συμπεριφορά τους δείχνουν ότι "εδώ βρήκαμε την κότα με το χρυσό αυγό". Και δεν αναρωτιούνται κατά πόσο μπορεί να υπάρχουν οι μηχανισμοί εξυγίανσης που προτείνουν, σε ένα σάπιο ταξικό, αστικό σύστημα".
Με παρρησία κατήγγειλε η Αλέκα τους εκβιαστικούς μηχανισμούς που έχουν στήσει πριν και μετά την απόπειρα Ζαχόπουλου τα παρακρατικά και παραεξουσιαστικά κέντρα διαφθοράς και διαπλοκής. Τα γιουσουφάκια των νταβάδων και όλες οι ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ καραγκιοζο-παρέες σίγουρα ενοχλούνται με τέτοιες τοποθετήσεις και μάλιστα από αρχηγό κόμματος. Οι μηχανορραφίες του «συστήματος Πασόκ» που έχουν σκοπό την απομυθοποίηση και την ισοπέδωση των θεσμών στη
χώρα μας αντιμετωπίστηκαν σήμερα από την Αλέκα. Τα πληρωμένα τσιράκια της «τέταρτης εξουσίας» θα τσιρίξουν και σήμερα για τις «ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Ζαχόπουλου» και τις «καταιγιστικές εξελίξεις» και δεν θα αναφερθούν καθόλου στην Αλέκα γιατί έχουν πάρει εντολές άνωθεν από τους πράσινους παραρακρατικούς και παραοικονομικούς μηχανισμούς της «πέμπτης εξουσίας»(διαπλοκή) να θάψουν, άντε οι συνδεδεμένοι υπηρέτες να ειρωνευτούν, την Αλέκα. Ποια είναι αυτή που θέλει και χρόνο στα κανάλια της διαπλοκής! Το σάπιο σύστημα ζει και βασιλεύει. Οι υπηρέτες-καραγκιόζηδες των νταβάδων θα αποδείξουν για άλλη μια φορά τη δουλοπρέπειά τους στους μηχανισμούς των συγκροτημάτων και θα θεωρήσουν για άλλη μια φορά τους εαυτούς τους μαχητές της «δημοκρατίας» που ταυτίζεται φυσικά με την κερδοφορία του άπληστου αφεντικού. Δες Μάκη, πάρε Θέμο για να καταλάβεις τη «δημοκρατία» τους. Θαυμάστε στυλοβάτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.