Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

Η «ΖΟΥΓΚΛΑ» εισβάλλει στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».

"ΠΡΩΤΟ Θέμα" στον "Κίτρινο Τύπο" του Μάκη, ο Θέμος και το dvd. Θέαμα θα γίνουν πάλι!

Τα ταμ ταμ και τα σύννεφα του πολέμου βλέπει από μακριά ο Θέμος Αναστασιάδης που όλως περιέργως έχει εξαφανιστεί σήμερα από το προσκήνιο. Ο Μάκης όμως δεν έχασε την ευκαιρία και από το κεντρικό δελτίο του ALTER επετέθη ανοικτά κατά του συνεκδότη του, Θέμου που σε κατ’ ιδίαν συνάντηση σήμερα το απόγευμα δεν τον έπεισε καθόλου για την μη εμπλοκή του στην υπόθεση dvd, αν και δημοσίως απεύχεται μια τέτοια εξέλιξη, όπως δηλώνει, χωρίς όμως και ο ίδιος να γίνεται ίδιαίτερα πιστευτός για τις προθέσεις του. Ιδιαίτερα μετά τις αποτυχημένες προσπάθειές του να θέσει εκτός "Θέματος", τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες το Θέμο. Συνεκδότης μέχρι νεωτέρας αφού ο Μάκης υπόγεια ετοιμάζει νέα εφημερίδα με τίτλο:«Ζούγκλα», ανταγωνιστική στο «Πρώτο Θέμα». Ουσιαστικά του είπε ή εσύ ή εγώ. Και οι δυό στον ίδιο χώρο δε χωράμε. Οι εργαζόμενοι επέλεξαν Θέμο και ο Μάκης είναι έξω φρενών. Ο Μάκης, μπορεί να τα λέει έξω από τα δόντια αλλά ο Θέμος αποδεικνύεται περισσότερο ραδιούργος. Τελικά η διαμάχη και οι ύβρεις που εξαπολύει ο Μάκης είναι περισσότερο διαμάχη για την επικράτηση στην εφημερίδα και καθόλου ειλικρινής προθέσεις για τη δημοσιογραφία και την αλήθεια όπως "νομίζει" ο Μάκης. Χέστηκε ο Μάκης για την αλήθεια και την ενημέρωση. Την τσέπη του κοιτάζει και αυτός. Μέσα σε όλη τη διαμάχη, τρίβει τα χέρια του ο Χρηστάρας ο Λάμπρακας, όταν βλέπει μια ισχυρή ανταγωνιστική του εφημερίδα να σπαράσσεται.


Ζήτησε πάντως, ο Μάκης και ξεκαθάρισμα των «προσωπικών τους οικονομικών υποθέσεων και λογαριασμών». Το μήνυμα είχε αποδέκτες και τους εργαζόμενους που συμπαρατάχθηκαν με το Θέμο χωρίς να λάβουν καθόλου υπόψιν τους τις θέσεις του Μάκη.


Σήμερα είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο, στη σημερινή του εκπομπή, ο Μάκης, στον ALTER. Αν και μάλλον θα τα μπερδέψει περισσότερο, τα μπερδεμένα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.