Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Σήριαλ Μάκη Αναστασιάδη-Θέμου Τριανταφυλλόπουλου:σήμερα μίλησε ο Μάκης!

Θεούς και δαίμονες απειλεί ο Μάκης. Δήλωσε ότι μπορεί να αποδείξει τα όσα κατήγγειλε για τον ειδικό γραμματέα της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, Σπ. Κλαδά.Ο ίδιος τα μπερδεύει αλλά σήμερα στον ανακριτή θα τα ξεπμπεδέψει..ως συνήθως. Με περισσότερο μπέρδεμα. Υπονοώντας και εφευρίσκοντας περίεργα επιχειρήματα.
Για τα πέντε εκατ. ευρώ σε λογαριασμό του Θέμου Αναστασιάδη σε γαλλική τράπεζα, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σημείωσε ότι το πόθεν έσχες του Θέμου Αναστασιάδη δικαιολογεί τα 5 εκατ. €, αλλά αυτό που τον ενοχλεί «είναι ότι πήγαν “μαύρα” σε σακκούλα», καλώντας παράλληλα τον πρώην συνεργάτη του «να βγει και να πει από που προέρχονται τα χρήματα». Εύχεται παράλληλα να μην είναι μπεδεμένος με το dvd!!!!!
Kαι μόνο λέει, επειδή το όνομα του φίλου του Θέμου Αναστασιάδη αναμίχθηκε στην πιο άθλια υπόθεσηστα δημοσιογραφικά πράγματα της χώρας (συγνώμη αλλά άθλια υπόθεση ήταν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του χρηματιστηρίου ακόμα και αν αποδειχτεί ότι ο Θέμος έστησε μαζί με το Νικολιτσόπουλο το dvd) θα έπρεπε να είχε το θάρρος να αποχωρήσει, μέχρι το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης, και όχι να δεθεί στο άρμα της εφημερίδας.
«Ο άνθρωπος που προσκόμισε το DVD έριξε από το παράθυρο τον Χρήστο Ζαχόπουλο. Αίσχος, ντροπή»:εδώ έχει κάποιο δίκιο....αλλά σίγουρα δεν ήταν στις προθέσεις του Θέμου κάτι τέτοιο, αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις!
Σας υπενθυμίζουμε ότι τα πάντα γίνονται για το χρήμα. Στην προσπάθειά τους να πάρουν διαζύγιο και να διαλύσουν το μαγαζάκι "Πρώτο Θέμα" χάλασε το κοινή συνεναίσει και μπέρδεψαν τα μπούτια τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.