Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Και όμως οι ίδιοι εκβιαστές βρίσκονται πίσω από τις υποκλοπές και το Ζαχόπουλο.

Γιατί την περίοδο των υποκλοπών, το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" δημοσίευσε δημοσκόπηση (και μάλιστα πρωτοσέλιδο) ότι το 70% των Ελλήνων πιστεύει ότι τις υποκλοπές έκανε η κυβέρνηση; Γιατί επέμενε σ' αυτή τη λογική με αρθρογραφία κάποιων "έγκριτων", ανεξάρτητων και μη κατευθυνόμενων συντακτών; Την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι νταβατζήδες συνηγορούσαν με αντίστοιχα δημοσιεύματα (ΤΑ ΝΕΑ μιλούσαν για βαλίτσες της ΕΥΠ και CD που πήγαιναν στο Βουλγαράκη) και συνεχή επίκληση των "κακών επικοινωνιακών χειρισμών" της κυβέρνησης για το θέμα.
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ότι το σύστημα υποκλοπών είχε εγκατασταθεί για τις ανάγκες ασφάλειας των Ολυμπιακών αγώνων. Δηλαδή είχε προετοιμαστεί και αποφασιστεί ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ το Μάρτιο του 2004. Παρέμεινε σε χρήση και μετά τη λήξη των αγώνων, που σημαίνει ότι το υποκλαπέν υλικό είχε αποδέκτες. Προφανώς δεν ήταν οι παρακολουθούμενοι! Παρ' όλα αυτά σύσσωμο το σύστημα των ΜΜΕ κατηγορούσε τους παρακολουθούμενους, δηλαδή την κυβέρνηση! Οι πραγματικοί ένοχοι εφάρμοσαν το γνωστό: Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.
Γιατί η υπόθεση Ζαχόπουλου έχει παρόμοια χαρακτηριστικά και οι εμπλεκόμενοι , κατηγορούμενοι και κατήγοροι είναι οι ΙΔΙΟΙ; Υπάρχει υλικό από υποκλοπή, το οποίο έχει αποδέκτες, οι οποίοι αυτή τη φορά είναι ΓΝΩΣΤΟΙ, δηλαδή το σύστημα των ΜΜΕ! Η δικαιοσύνη ψάχνει, αλλά αυτοί δικάζουν και κατηγορούν ότι κυβερνητικό και Καραμανλικό πετάει χρησιμοποιώντας τα ίδια έντυπα και τα γνωστά χαλκεία των 8. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση! Επιμένουν ότι η κυβέρνηση έκανε κακούς επικοινωνιακούς χειρισμούς και εμπλέκεται στην υπόθεση γιατί έκανε συναλλαγή!
Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται...
Μαθαίνουμε τώρα ότι ο Θέμος θα ισχυριστεί ότι το DVD το έδωσε ο Ανδριανός! Δηλαδή, θα παίξει το παιχνίδι , που παίζαμε μικροί "δεν φταίω εγώ, φταίει ο άλλος". Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση! Και συνθηματολογεί, όταν τον ρωτούν αν είναι αυτός ο "κομιστής"(=εκβιαστής): "εμείς στο ΘΕΜΑ παίρνουμε υλικό, δεν δίνουμε υλικό", αποφεύγοντας να απαντήσει στην ερώτηση: "Είχες πάει στο Βυζαντινό;".
Από την άλλη ο φίλος και συνεταίρος του Θέμου ο Μάκης που τα ΗΞΕΡΕ όλα από την αρχή ΑΜΥΝΕΤΑΙ, επιτιθέμενος στο Θέμο για να τον "κάψει" όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ταυτόχρονα χρεώνει στην κυβέρνηση συναλλαγή, την οποία Ο ΙΔΙΟΣ ζήτησε να γίνει. Ξέρει πολύ καλά ότι η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη και "ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ πριν ΠΕΙΝΑΣΕΙ". Ξέρει ότι ενώ ο Θέμος οδηγείται στη φυλακή, αυτός οδηγείται στην απαξίωση! Ότι προλάβουμε, λοιπόν. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση... Όμως "Ένοχος ένοχον ου ποιεί!"

insider

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.