Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2008

Περίεργη κάλυψη Θέμου από το......Μπομπολέϊκο!!!

Πράκτορες της κυβέρνησης βλέπει το Μπομπολέϊκο. Πράκτορες που «παίζουν» με τον καημένο το Θέμο και θέλουν να τον βάλουν φυλακή…τον καημένο!!! Πράκτορες που την έστησαν τη δουλειά, για να τον βάλουν στο κελί 24, δίπλα στην Τσέκου!!! Τα πρακτοριλίκια του Θεμάκο τόσα χρόνια και οι εκβιασμοί του δεν φαίνεται να ενοχλούν καθόλου τους Μπόμπολες εμπόρους όπλων……… Τίποτα το περίεργο στις παρακολουθήσεις των
Μακοθεμάκηδων!!!

Κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ. Μήπως η οικογένεια έχει κάποια σχέση με τα 5 εκατ. του Θέμου, που δε μας λέει που τα βρήκε; Μήπως οι Μπόμπολες είναι οι αιφνίδιοι «αγοραστές» των μετοχών του Θέμου ή οι εξαγοραστές της «συνείδησης» των εκβιασμών και των πιέσεων μέσω της κωλοφυλλάδας του; Μήπως η περίεργη σιωπή Γιωργάκη έχει σχέση με το Μπομπολέϊκο; Γι' αυτό δεν πήγε χθες στη Βουλή; Γιατί οι δικαιολογίες, ότι εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο Προεδρικό, είναι αστείες. Ας πήγαινε μετά στον Πρόεδρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.