Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

"Εγώ είμαι το "Πρώτο Θέμα"!

Εξερχόμενος ο Μάκης από την Εισαγγελία είπε πως θα περιμένει να δει την αντίδραση της Δικαιοσύνης. Εξέφρασε την πεποίθηση του πως η υπόθεση Ζαχόπουλου θα διαλευκανθεί και δήλωσε πως «εγώ είμαι το 'Πρώτο Θέμα' αυτήν την στιγμή και όχι όλοι εκείνοι που βρίσκονται στην εφημερίδα, έχοντας γίνει το θέμα των ημερών...». Ο Μάκης δήλωσε ακόμη πως απεύχεται μέχρι και την τελευταία στιγμή να υπάρχει οικονομική συναλλαγή που εμπλέκει τον Θέμο Αναστασιάδη στην υπόθεση Ζαχόπουλου.
Νωρίτερα είχε υπονοήσει ότι κάτι πολύ χειρότερο κρύβεται πίσω από τα πέντε εκατομμύρια("μπορεί να σχετίζονται με χειρότερα") με τα σενάρια να λένε για «γνωστούς» εμπόρους όπλων που θέλανε να υποτάξουν, παγιδέψουν και εκβιάσουν τον Καραμανλή. Έπαιξε το ρόλο του στις πιέσεις τους και ο κατεργαράκος Θέμος(όλοι οι καλοί χωράνε), παίρνοντας το κατιτί του σε εκατομμύρια € και όλοι μαζί έτρεχαν να «βρουν» ή να «κατασκευάσουν» ενοχοποιητικά στοιχεία στο «περιβάλλον» Καραμανλή. Πάλι στους νταβατζήδες δηλαδή γυρίζουμε και πάλι στο κυπατζίδικο και αμερικανόδουλο παρακράτος που «μασά» τις μίζες , τις αγορές των όπλων και παίζει με τις κεραίες της Vodafone…. Καλά έκαμε ο Καραμανλής και τους έκαμε πέρα, στη Μόσχα πρόσφατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.