Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2008

Κι’ άλλος τρελός στην πιάτσα θέλει να γίνει πρωθυπουργός….ο Βγενόπουλος.

Σαν να μην μας έφταναν όλα τα’ άλλα, τις πρωθυπουργικές βλέψεις του Βγενόπουλου επιβεβαιώνουν σήμερα κουρδιστοί πράκτορες. Σύμφωνα με το έγκυρο ποστολόγιό τους και τις διασταυρωμένες πληροφορίες τους ο Αντρέας(βλέπετε τη φάτσα του στην φωτό, δεξιά) είναι μεγάλος μάγκας, που έχει διδαχθεί από τα λάθη του Κοσκωτά, και ετοιμάζεται ν’ αλλάξει τα φώτα στο πολιτικό, αθλητικό και κοινωνικό μας κατεστημένο. Θα μας αλλάξει τα φώτα γενικώς προωθώντας νέους λαμπτήρες. Οδοστρωτήρας ο Βγενόπουλος και με άλλοθι τα παναθηναικά του αισθήματα, κήρυξε μια πανστρατιά ενάντια στους Βαρδινογιάννηδες. Οι Βαρδινογιάννηδες λέει πληρώνουν τα τραγικά λάθη της διοίκησης τους. Ο Βαρδής είναι μεγάλος ηλικιακά και πληρώνει το τίμημα της δικτατορίας του Κόκκαλη με τη γνωστή παράγγα κλπ. Αν δεν ζούσαμε μέρες Ζαχοπουλιάδας, ο Βγενόπουλος με την κίνησή του, θα είχε σαρώσει τα μήντια. Οι κινήσεις του επιθετικού επιχειρηματία, είναι μέρος μιας συνολικότερης στρατηγικής που έχει στόχο να εξαγοράσει τα πάντα στην Ελλάδα. Θα υποδουλώσει στις ορέξεις του και την τελευταία ελληνική ψυχή στην επικράτεια. Νέα Χούντα-Βγενόπουλος.
Φανταστείτε ότι το άτομο έχει τέτοια λόξα που «ακούει» τα πλήθη να του φωνάζουν "μαζί σου Ανδρέα, για μια Ελλάδα νέα!.." .


Εμείς του επισημαίνουμε ότι αυτές οι φωνές είναι το πρώτο στάδιο της σχιζοφρένειας και καλύτερα να πάει να κοιταχτεί σε κανένα γιατρό.




Είχαμε τη Γιάννα τη μουρλοκατίνα και τον εγω-Μπαίνει, ο μουρλοΒγενόπουλος μας έλλειπε. [Κουρδιστό Πρακτορείο]
όταν σου λέω πορτοκάλι...Βγενόπουλε βγαίνεις
βλέπω ένα παιδί να μου γελά και να μου λέει

"εμένα μ’ έχουν βάλει τιμωρία

όμως κάθε φορά που θέλεις νά ‘ρχεσαι από δώ

απ’ το γυαλί να μπαινοβγαίνεις,

εμένα δεν με βλέπουνε

κι όταν σου λέω πορτοκάλι τρεις φορές να βγαίνεις"

προτιμάμε τα Κατσιμιχάκια

από τις φιλοδοξίες του Βγενόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.