Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Το άθλιο πράσινο μιντιακό και διαπλεκόμενο παρακράτος ενάντια στον Καραμανλή!

Η φαγωμάρα στα "δημοκρατικά" και καταπράσινα ΜΜΕ, από μια διαφορετική οπτική γωνία:

Γράφει ο Φιλελεύθερος

Ο Μεγάλος Ηγέτης, ο πανάξιος Πρωθυπουργός της Νέας Διακυβέρνησης, δεν είναι… “παιντί“… Με τον πανέξυπνο χειρισμό του θέματος - που τα ίδια τα ΜΜΕ “φούσκωσαν” με την ακατάσχετη φημολογία και σκανδαλολογία - τούς οδήγησε στον αλληλοφαγωμό! Σαν τις μαλωμένες πρώην “φιλενάδες” οι ομοϊδεάτες “σύντροφοι” δημοσιογραφίσκοι βγάζουν τα… μάτια τους αναμεταξύ τους, προσπαθώντας ο ένας να τα… ρίξει στον άλλο Οι “νταβατζήδες” αυτοαποκαλύπτονται, η βρώμα τους πλημμυρίζει τη δύσμοιρη Ελλαδίτσα μας…
Μέσα στη μανία τους και τον πανικό τους αυτοκαταργούνται, αμφισβητώντας “κεκτημένα” για τα οποία, υπό άλλες συνθήκες, θα κατέβαιναν στους δρόμους!!! Μόνοι τους δυσφήμισαν το “δημοσιογραφικό απόρρητο”, επειδή πίστεψαν ότι έτσι θα πάθει ζημιά η Κυβέρνηση… Να δούμε τώρα εάν θα τολμήσουν στο μέλλον να το ξαναεπικαλεσθούν σε οποιαδήποτε άλλη υπόθεση… Μόνοι τους πήραν με τις πέτρες τον Θέμο Αναστασιάδη, επειδή παραβίασε τα “προσωπικά δεδομένα” της 35χρονης ξετσίπωτης μοιχαλίδος, που κατέφυγε στην πορνεία και τον εκβιασμό για μια… θέση στο δημόσιο! Και λίγο πολύ ζητούν την επέμβαση της Δικαιοσύνης ενάντια στην… “ελευθεροτυπία” (όπως θα έλεγαν σε άλλες περιπτώσεις…) του πληθωρικού Θέμου!!!
Όλος ο εσμός των πράσινων διαπλεκομένων σε πρωτοφανή αναβρασμό! Τώρα που ο… “αρχιερέας” τους έφαγε
κλώτσο από το ΠΑΣΟΚ και έχασε τη δύναμή του απουσιάζει το κέντρο εκείνο που θα τους συντονίσει στο σκοτεινό και φαύλο παιχνίδι τους ενάντια στη Δημοκρατία και τη Λαϊκή Κυριαρχία. Και τρώγονται αναμεταξύ τους!
Μπράβο, Ηγέταρε Καραμανλή!!! Αυτή είναι όντως η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ που θα μπορούσες να προσφέρεις στον τόπο: το ξεμπρόστιασμα και ο εξευτελισμός του άθλιου πράσινου μιντιακού και διαπλεκόμενου παρακράτους:

Μπράβο, Μεγάλε Ηγέτη Καραμανλή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.