Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Άνακοίνωση της οικογένειας του Χρήστου Ζαχόπουλου.

Η σύζυγος του Χρήστου Ζαχόπουλου, Πέρσα και ο γιος του Θανάσης, εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Όλες αυτές τις μέρες παρακολουθούμε σιωπηλά τον διασυρμό του ονόματος, την προσβολή της μορφής και την κακοποίηση του έργου του συζύγου και πατέρα, που δίνει τη μάχη του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.


Η κορύφωση όμως των παραπάνω φαινομένων, με τα δημοσιεύματα της περασμένης Κυριακής, μας οδηγεί στην ανάγκη να λύσουμε την σιωπή μας και να εκφράσουμε τη βαθιά μας θλίψη, αγανάκτηση και οδύνη, ταυτόχρονα δε να διερωτηθούμε: Ποιος τελικά θα σεβαστεί την οικογενειακή μας τραγωδία; Ποιος θα σεβαστεί την αγωνία μας που καθημερινά καταθέτουμε στο προσκέφαλο του ανθρώπου μας;


Τούτες τις στιγμές μοναδική μας έννοια είναι η αποκατάσταση της υγείας του. Ο δρόμος θα είναι μακρύς και ανηφορικός.


Ζητάμε λοιπόν από όλα τα ΜΜΕ -έντυπα και ηλεκτρονικά- να πάψουν να λιθοβολούν και να προπηλακίζουν έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να αμυνθεί. Που δεν μπορεί να απαντήσει. Επέλεξε τον θάνατο, ο Θεός φαίνεται του χαρίζει τη ζωή.


Τέλος, δηλώνουμε ότι την κατάλληλη στιγμή με νηφαλιότητα θα ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα που καθιστά αναγκαία η προστασία της προσωπικότητας του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.