Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Θεμομακειάδα:ποιόν απ' τους δύο εμπιστεύεστε;

ΚΑΝΕΝΑ
Και οι δύο είναι ψεύτες και απ' ό,τι φαίνεται και κλέφτες.
Βλέπουμε εκατομμύρια στραγάλια να πηγαινοέρχονται και χάνουμε το λογαριασμό.

Πέντε εκατομμύρια στραγάλια ο ένας που τα κρύβει και είναι δικά του και μπορεί να είναι μαύρα και εφτά εκατομμύρια στραγάλια ο άλλος που τα πήραν εταιρικό δάνειο αλλά τάβαλε στον προσωπικό του λογαριασμό. Παράνομο δεν είναι αυτό; Τα πέντε τάχει ο ένας για να τα βάλει στο μαγαζί (για τις κακές στιγμές ρε παιδάκι μου) και χαλά τον κόσμο ο άλλος για να κρατήσει τα εφτά, που επίσης δεν είναι δικά του, να τάχει για τα γεράματα με την κυρά του. Έχεις εφτά+πέντε εσύ, ενώ εγώ έχω μόνο εφτά, δώσε τα μισά. Φέρτα πίσω, βάλε μέσα, δόστα όλα και χάσαμε τον έλεγχο.
Ρε άει στον αγύριστο τσόφλια της αηδίας.....κι αν γυρίσετε, ξηγηθείτε γιατί τα στραγάλια σας βρωμάνε.

Επιτέλους τα δάνεια τα παίρνουν για να τα βάζουν στις τσέπες τους οι επιτήδειοι της διαπλοκής ή στις εφημερίδες-επιχειρήσεις τους; Και πως τα παίρνουν; Και τι γίνεται με τα δάνεια των άλλων εφημερίδων. Ή επειδή είναι "δημοκρατικές" τα χώνουν "δημοκρατικά" στις τσέπες τους, άρα όποιος ασχολείτε είναι φασίστας;
Θεμομάκηδες πουτ δε στραγάλι-α ντάουν, νάουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.