Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Μήνυση κατέθεσε ο Κλαδάς στον Εισαγγελέα.

Ο Ειδικός Γραμματέας της "Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων" (ΥΠΕΕ) Σπύρος Κλαδάς, ερωτήθηκε για τις καταγγελίες Τριανταφυλλόπουλου περί προσπάθειας κουκουλώματος των 5 εκατ. € του Αναστασιάδη. Απάντησε ως εξής :
«Η πολιτική εκμετάλλευση την οποία επιχείρησε σήμερα το ΠΑΣΟΚ, δεν μου αφήνει περιθώριο σιωπής, όπως αρμόζει σε ένα κρατικό λειτουργό, ο οποίος φέρει την ευθύνη διερεύνησης σημαντικών οικονομικών υποθέσεων. Δηλώνω, λοιπόν, ότι σε καμία περίπτωση και για καμία υπόθεση υπήρξε συναλλαγή ή πρόθεση συναλλαγής με οποιονδήποτε.
Γι' αυτό το λόγο ζήτησα σήμερα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών να διερευνήσει τους ισχυρισμούς που ακούστηκαν και με αφορούν, καταθέτοντας σχετική μηνυτήρια αναφορά»
Ο "αξιόπιστος" Μάκης πρέπει επειγόντως να επισκεφθεί τον Εισαγγελέα και να αποδείξει τους ισχυρισμούς του. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Αν ο Κλαδάς αποπειράθηκε συναλλαγή να πάει σπίτι του. Αν όμως ο Μάκης παίζει το παιχνίδι του Mega; Η σπίλωση ονομάτων και υπολήψεων πληγώνει ανεπανόρθωτα τη δημοκρατία. Η διαμάχη δύο καθόλου αξιόπιστων δημοσιογράφων για τα εκατομμύρια € δεν μπορεί και δεν πρέπει να συμπαρασύρει όποιον δεν γουστάρει ο Μάκης! Η κατρακύλα των νταβατζήδων δεν έχει τέλος γιατί δυστυχώς είχαν μάθει διαφορετικά και αόρατα να ελέγχουν την πολιτική ζωή της χώρας και διαφορετικά τους έρχονται τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.