Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Μάκη είσαι υποχρεωμένος να πατήσεις το κουμπί που λες ότι έχεις.

Είναι λέει έτοιμος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος να πατήσει απόψε το περίφημο κουμπί που εξαφανίζει όποιον διαφωνεί με τις μεθόδους του και τις απόψεις του. Έτσι θα δείξει τετράωρο βίντεο με τίτλο «ραντεβού με γαλάζιο βουλευτή», ο οποίος υποτίθεται του μετέφερε τη γνωστή «πρόταση Κλαδά» εκλιπαρώντας το Μάκη για συναλλαγή. Δέστε εδώ!!!

Δηλαδή ο Μάκης δέχεται επισκέψεις σε ταράτσες και καταγράφει τις διάφορες εναέριες ενασχολήσεις του. Τι λε ρε! Τόση προετοιμασία! Ιδιωτική ΚΥΠ-Τριανταφυλλόπουλος. Μήπως Μάκη μου εσύ έστησες όλον αυτό τον μηχανισμό για να εμπλέξεις άσχετους στις ραδιουργίες σου και στα σχέδιά σου για επικράτηση στο χώρο του «Πρώτου Θέματος»(βλέπεις είναι πολλά τα λέφτά Μάκη μου και σίγουρα μπροστά στην τσέπη σου δεν υπολογίζεται κανένα παιδάκι Κουκοδήμος!)

Γιατί έτσι ακούγεται και αυτό θα το αποδείξει η κρυφή σου κάμερα. Γι’ αυτό εφόσον έχεις τέτοιο υλικό υποχρεούσαι να το δείξεις. Μην κωλώνεις γιατί πολύ κόσμο έχεις κάψει με τα τερτίπια σου και έπειτα εκλιπαρείς στα δικαστήρια για συγχώρεση μυξοκλαίγοντας μες τη συγνώμη.

Όνειρα βλέπουν ότι θα τρέξει λέει να κρυφτεί ο Καραμανλής όταν δει τέτοιο βίντεο. Σενάρια απίστευτου θράσους!

Αντί να απολογούνται για τις κυπατζίδικες και ρουφιάνικες μεθόδους που υιοθετούν και υποστηρίζουν, ονειρεύονται εξουσίες Πασόκ και «υποταγμένες» Κυβερνήσεις που εκλέγονται από το λαό.

Υπενθυμίζουμε ότι εμείς θεωρούμε και το Μάκη και το Θέμο κατακάθια της σύγχρονης δημοσιογραφίας που δεν υπολογίζουν τίποτα μπροστά στην τσέπη τους. Γιατί παίζουν με τις «κασέτες»; Ξέρετε έτσι; Γιατί είναι εκβιαστές και χρησιμοποιούνται από τους παρακρατικούς μηχανισμούς της τέταρτης εξουσίας για να επιβάλλουν τη θέληση της πέμπτης διαπλεκόμενης εξουσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.