Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Στο αρχείο οι καταγγελίες 30φυλλόπουλου....

Καμία έκπληξη!
Στο αρχείο τέθηκε η προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε η κ. Μαρία Γκανέ, με αφορμή τις καταγγελίες του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, περί πρότασης συναλλαγής που, όπως είχε πει, του μετέφερε ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος, εκ μέρους του επικεφαλής της ΥΠΕΕ κ. Σπ. Κλαδά.

Η εισαγγελέας κρίνει ότι από τα στοιχεία που συνέλεξε δεν προκύπτει η τέλεση αξιόποινων πράξεων. Προκύπτουν ανοησίες που ρίχνει στην αρένα ο Μακάκης, κατά το δοκούν, κατά τα συμφέροντά του και κατά που βαράει ο άνεμος. Πετά μια ασυναρτησία και έπειτα την αναιρεί ή την διασκευάζει κατά την τηλεθέαση της Ζούγκλας του. Η δικαιοσύνη όμως δεν μπορεί να περιμένει την "ώρα ζούγκλας" που θα δεήσει να μιλήσει ο Μάκης. Μεγάλη η χάρη του! Η Δικαιοσύνη ούτε σύρεται, ούτε εκβιάζεται. Την υπόθεση θα κρίνει τελικά ο Εισαγγελέας Εφετών στον οποίο θα κοινοποιηθεί η απόφαση της κ. Γκανέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.