Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

Η "Φιλελεύθερη Συμμαχία" καταγγέλει τους τραμπουκισμούς της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της καταγγέλλει στούς Έλληνες πολίτες τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ που, αφού έσπασαν την είσοδο των γραφείων της εταιρείας, κατευθύνθηκαν στα γραφεία που συνεδρίαζε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και, επικουρούμενοι από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, διέλυσαν την συνεδρίαση δια της βίας.
Έτσι, η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ αναβλήθηκε για τρίτη φορά. Στο ερώτημα από μέλη του ΔΣ γιατί δεν υποβλήθηκε αίτημα αναβολής της συνεδρίασης, ο πρόεδρος των συνδικαλιστών της ΔΕΗ απάντησε αλαζονικά: «Δεν σας ζητήσαμε την αναβολή, σας την επιβάλαμε».
Οι τραμπούκοι της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, υποδυόμενοι τους θεματοφύλακες της… δημοκρατίας και της προόδου καταλύουν, για άλλη μια φορά ατιμώρητα, την νομιμότητα υποστηρίζοντας μαχητικά ότι “νόμος είναι το δίκιο του εργάτη”, εννοώντας φυσικά το δικό τους.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία υπενθυμίζει ότι η ΔΕΗ Α.Ε. είναι εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Αθήνας και του Λονδίνου και επομένως ανήκει στους μετόχους της και όχι στους τραμπούκους της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Για αυτόν τον λόγο η Φιλελεύθερη Συμμαχία καλεί τους μετόχους της ΔΕΗ Α.Ε. να ζητήσουν την παρουσία εισαγγελέα στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ που είναι προγραμματισμένη για τις 5 Φεβρουαρίου, ώστε να συλληφθούν και οδηγηθούν στο εδώλιο όποια μέλη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ θελήσουν να επαναλάβουν τους τραμουκισμούς τους.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία διεκδικεί την απόσυρση του κράτους από κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα και την πλήρη ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ ώστε να απαλλαγούν επί τέλους οι πολίτες από την τυραννία των παρασιτικών ομάδων, μεταξύ αυτών και των συνδικαλιστών, που τις λεηλατούν επί δεκαετίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.