Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Ο Μάκης ο τσαρλατάνος.

Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με αυτό τον άνθρωπο.

Ή έχει πολλά να κρύψει ή τα κάνει όλα για την τηλεθέαση, πράγμα αμφίβολο. Το πιο πιθανό είναι ότι προσπαθεί να γλιτώσει από "κάτι", γι’ αυτό και παρατά έτσι την εφημερίδα του και το αντίστοιχο μερίδιό του και κατηγορεί χωρίς φραγμούς όλους τους άλλους ως ψεύτες και άνανδρους. Αν κατηγορείς τους άλλους….π.χ. Θέμο, ότι κρύβονται πίσω από σενάρια επιστημονικής φαντασίας(όλοι με κηνυγάνε) τότε αυτό ισχύει και ανάλογα για τις δικές σου ιστορίες που είναι αστήρικτες και κινούνται σε σενάρια άλλων φαντασιώσεων που έχουν ως στόχο να αποδείξουν ότι είσαι «αληθινός», «δίκαιος» και «τίμιος»…..μόνο εσύ! Σιγά τα αίματα! «Δίκαιος και τίμιος Μάκης», δε λέει!

Πως μπορείς να απειλείς με κουμπάκια, για να τους κάμεις όλους να τρέχουν! Έπειτα να διαρρέεις ότι έχεις μαγνητοσκοπήσει το ραντεβού με τον γκαρδιακό «φίλο» Κουκοδήμο για να ΕΚΒΙΑΣΕΙΣ τις εξελίξεις προς όφελός σου (παιζόταν βλέπετε η ιδιοκτησία του «Πρώτου Θέματος»:έφευγε ή δεν έφευγε ο Μάκης;). Έπειτα παίζεις με το ποιος «έγραψε» τη συνάντηση:ο φίλος, η γκόμενα ή ο φούφουτος; Πάλι κάνουμε παιχνιδάκια και διαρρέουμε διαφορετικές εκδοχές. Μη μπλέξει η γουρουνόφατσα του Μάκη! Μη μπλέξει ο «φίλος του φίλου»:και γαμώ τις φιλίες, που μόνος του επέμενε ότι κατέγραψε το σκηνικό γιατί δεν μπορούσε να ανεχτεί άλλο τη "θλίψη" του αφεντικού του!

Τελικά κατά λάθος μια γκόμενα-γραμματεύς πάτησε το κουμπί καθώς προσπαθούσε να βάλει κραγιόν. Το κραγιόν έφυγε μέσα από τα χέρια της και έπεσε πάνω στο κουμπί, οπότε χωρίς κανένας να το γνωρίζει κατέγραψαν τη συνομιλία. Πριν λίγες μέρες η γραμματεύς βλέποντας τα αφεντικά της να χτυπάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο, τους πέταξε στα μούτρα, την κατά λάθος καταγεγραμμένη συνομιλία, στην οποία ο «φίλος του φίλου» μούγκριζε μονολεκτικά και απαντούσε με «ναι», «θα δούμε», «ΟΚ» και «εντάξει»!
Πολλές συμπτώσεις υπάρχουν στις θεωρίες σου Μάκη μου!
Πολλά ψέματα μας λες Μάκη μου!
Ε! Άει στο διάτανο Μάκη μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.