Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

Γιατί στηρίζει τον Αϊβαλιώτη ο Καρατζαφέρης;

Επειδή περνάνε οι μέρες και δεν θα προλάβω να σχολιάσω την υπόθεση του φυγόστρατου βουλευτή του ΛΑΟΣ Αϊβαλιώτη, θα πω μόνο ότι προκαλεί πολύ αλγεινή εντύπωση και είναι ακατανόητη η προσπάθεια του Καρατζαφέρη να προσπαθεί να δικαιολογήσει ένα μπουχέσα που δεν έχει πάει στρατό και να λέει μαλακ...περί ασυμβίβαστου, Νομικού Συμβουλίου της Βουλής κλπ.. Ειδικά από την στιγμή που όταν ήταν στην Ν.Δ. κατηγορούσε ακόμα και από το βήμα της Βουλής βουλευτές των άλλων κομμάτων ότι με διάφορα προσχήματα είχαν αποφύγει τη στράτευση.

Η εμμονή του να υπερασπίζεται τον καθυστερημένο, αυτιστικό Αϊβαλιώτη που τολμάει και βγάζει και ανακοινώσεις και μιλάει για λασπολόγους, μόνο από το γεγονός ότι τα τσούγκρισε με την Αθήνη και θα χάσει την έδρα, μπορεί να εξηγηθεί.

Και μια απορία για το «κόμμα» του ΛΑΟΣ ή το αποθεματικό της Ν.Δ. :) δεν άκουσα τους κατά τ' άλλα λαλίστατους Άδωνη και Σια να κριτικάρουν τη λάθος επιλογή του αρχηγού τους να βάλει την Αθήνη στο ψηφοδέλτιο...κριτική στον Πρόεδρο αν κάνει μαλακίες επιτρέπεται ή δεν προβλέπεται;

Τον Αϊβαλιώτη τον αφιερώνω σ' όσους φίλους μου ψήφισαν εθνικά και για το καλό της πατρίδας το ΛΑΟΣ...άντε να τον καμαρώσουμε και Υπουργό Εθνικής Άμυνας......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.