Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ

Αριστερό Εξτρέμ
Μετά τη ζαχοπουλιάδα νέα έπη γράφονται από επίδοξους Όμηρους. Ο βουλευτής Κουκοδήμος ανεξαρτητοποιήθηκε κάτω από το βάρος κατηγοριών που , κατά τη γνώμη μου, δε θα έπρεπε να τον βαρύνουν. Είναι προφανές ότι ο κ. Κουκοδήμος δεν έκανε την πρόταση στον Τριανταφυλλόπουλο με δική του πρωτοβουλία.
Και ενώ θα περίμενε κανείς να έχει την ευθιξία να παραιτηθεί και απαλλαγμένος από τη βουλευτική ασυλία να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη
τελικά παραιτείται από την ΚΟ της ΝΔ. Και έτσι έμεινε η ΝΔ με 151 βουλευτές και ο Καραμανλής να αναζητά στηρίγματα, ο Παπανδρέου να ζητά εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο της ζήμενς και πολλοί μα πάρα πολλοί να σφυρίζουν κλέφτικα. Το Αριστερό Εξτρέμ δε μπορεί παρά να γουστάρει με αυτό το μπάχαλο με χαιρεκακία. Κι αυτό γιατί επαληθεύεται η θέση του ΚΚΕ για άλλη μια φορά: Το ίδιο το σύστημα δημιουργεί τα σκάνδαλα.
Παράλληλα όμως δεν τρέφω αυταπάτες. Ο Καραμανλής θα βρει τα δεκανίκια του για να ξεφύγει από την κρίση. Και ενώ ο Καρατζαφέρης ήταν έτοιμος να σταθεί δίπλα του (βλ. το αριστούργημα της Erythros bros. "stand by me") μας προέκυψε η Αθήνη που είχε χαστουκίσει τη Λιάνη κάποτε.
Δεν έχουμε δει τίποτε ακόμη. Η κ. Αθήνη δήλωσε ότι σε περίπτωση δικαίωσης της ένστασης ενάντια στον κ. Αϊβαλιώτη θα είναι ανεξάρτητη καθώς δεν είναι πολιτικάντης που παζαρεύει. Ε ναι λοιπόν Έλληνες! Σύντομα στο κοινοβούλιο θα έχουμε μια ανεξάρτητη φωνή, προστάτιδα κάθε αδικημένου που άμα λάχει ( να ούμε) θα ρίχνει και καμιά ξανάστροφη.
Και μέσα στο γενικό χαμό να και οι δημοσκοπήσεις που φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 10%. Χαμός στην Κουμουνδούρου στα γραφεία του μέλλοντος κόμματος της "κυβερνώσας αριστεράς". Πάρε φόρα Αλέκο για τους περάσουμε (τους ΚΚΕδες ντε) για να σε κεράσουμε έναν κουραμπιέ (με μπόλικη άχνη για να μην ξεχνιόμαστε ε;) Πληροφορίες περί μοιράσματος υπουργείων με τον ΓΑΠ σε αναλογία 70-30 ακόμη ελέγχονται. Απλά εγώ να τους θυμίσω ότι είχε παλιόκαιρο την εποχή που είχαν δημοφιλή ηγέτη (60% και βάλε!)
Για το ΚΚΕ τι να γράψω; Δεν υπάρχει μέχρι να φέρει την Κάρλα Μπρούνι. Σ. Πρωτούλη είσαι που είσαι σέχυ (Menegaki speaking) κάνε κανά κονέ μπας και βγούμε πρώτη είδηση στο μέγα τσάνελε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.