Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Η Πέρσα Ζαχοπούλου καίει και τον Τριανταφυλλόπουλο.

Και ο Τριανταφυλλόπουλος εκβίαζε τον Ζαχόπουλο;
Τον απειλούσε με την συνήθη τακτική Ζούγκλας,
δηλαδή διαπόμπευση δια των εκπομπών του;
Γι’ αυτό ο Μάκης έχει επιδοθεί
σε αγώνα λάσπης κατά των πάντων;
Γι’ αυτό προσπάθησε να στήσει μαγνητοφωνήσεις και εμπλοκές
Κουκοδήμου και Κλαδά σε μια ήδη δρομολογημένη εξέλιξη
ώστε να μπορεί να εκβιάζει;
Γι’ αυτό διακηρύττει ότι μόνον αυτός
λέει την αλήθεια και είναι ανδρείος και τίμιος;

Η σύζυγος του Χρ.Ζαχόπουλου, Πέρσα, κατέθεσε ότι ο πρώην γγ του υπουργείου Πολιτισμού της είχε εκμυστηρευθεί ότι εκβιαζόταν. Επίσης, κατέθεσε ότι ο Χρ.Ζαχόπουλος είχε επικοινωνήσει με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Γ.Αγγέλου. Ο σύζυγός της ήταν προβληματισμένος γιατί γνώριζε ότι υπήρχε υλικό εις βάρος του, το οποίο θα έβγαινε σε τηλεοπτική εκπομπή. Εξαιτίας αυτής της απειλής η Πέρσα Ζαχοπούλου, κατέθεσε ότι ο σύζυγος της ήταν θύμα εκβιασμού και λέει ξεκάθαρα ότι ο Χρήστος Ζαχόπουλος παραιτήθηκε εξαιτίας του εκβιασμού που δεχόταν. Σημειώνει, μάλιστα, ότι ο ίδιος της είχε πει ότι ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει στην κατοχή του εκβιαστικό υλικό και θα το έβγαζε στην τηλεόραση. Ο ίδιος ο Τριανταφυλλόπουλος δηλώνει ότι του την έστησαν και ο Θέμος τον ενέπλεξε έντεχνα στα τηλεφωνήματα Ζαχόπουλου, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει την υπόθεση.

Ψεύδονται ασύστολα και ο ίδιος και οι συντελεστές της εκπομπής του, που συνέλεγαν υλικό για το θέμα Ζαχόπουλου, πριν την πτώση του. Εδώ έχει δίκιο ο Κουκοδήμος που κατηγορεί τον Γκιόλια ότι επέλεξε το αφεντικό του, με το οποίο είναι μπερδεμένος στην υπόθεση και όχι τον φίλο του.

Ένα είναι σίγουρο ότι από την αρχή

η συμπεριφορά Μάκη,

πρόδιδε άγχος και ενοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.