Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

Ο Θέμος ήταν ο κομιστής......

Είναι ένα από τα πρώτα στοιχεία που επιβεβαιώνονται με την παράδοση στους ενδιαφερόμενους, σήμερα το πρωί, της ογκωδέστατης δικογραφίας στην «υπόθεση Ζαχόπουλου».Παρατηρήσατε ότι τα ΜΜΕ, από «σκάνδαλο Ζαχόπουλου» το έχουν γυρίσει στην «υπόθεση Ζαχόπουλου»; Μέχρι και ο Χαρδαβέλας(!) λέει τώρα ότι δεν βρίσκονται παρατυπίες στη διαχείριση χρήματος αλλά στη διαχείριση εξουσίας γύρω από την «υπόθεση Ζαχόπουλου». Άλλαξε το τροπάρι, γενικώς!

Ο Ανδριανός λοιπόν κατονομάζει ως κομιστή το Θέμο που τώρα θα «αναγκαστεί» να το αρνηθεί αλλά οι συνθήκες είναι εναντίον του. Έχει πει τόσα ψέματα που άλλο ένα ακόμα δεν θα βλάψει την εικόνα του.


Ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γιάννης Αγγέλου, στη δική του κατάθεση, επιβεβαιώνει ότι ο Χρήστος Ζαχόπουλος, του είχε μιλήσει για τις πιέσεις που δεχόταν από μία συμβασιούχο του υπουργείου Πολιτισμού.

Εν τω μεταξύ, ο Θέμος Αναστασιάδης κατέθεσε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έγγραφο, με το οποίο καλεί τις Αρχές αυτές να προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την προστασία των προσωπικών του δεδομένων και της προσωπικότητας του "εφαρμόζοντας τους κείμενους Νόμους προς κάθε κατεύθυνση και όχι επιλεκτικά".

Μήπως πρέπει να ζητήσει και συγνώμη για τις ζωές που έχει κατασπαράξει, τους ανθρώπους που έχει πατήσει στην μπότα της ελευθεριάζουσας δημοσίευσης και τα προσωπικά δεδομένα που έχει πετάξει με μεγάλη ευχέρεια, υφάκι και τυπάκι, στην αρένα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.