Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

Ξεκίνησε ο City 99,5 της Γιάννας.

"Είναι ο City, 99,5"

Εδώ και 10 περίπου ημέρες εκπέμπει δοκιμαστικά στην Αττική ο ραδιοφωνικός σταθμός της Γιάννας Αγγελοπούλου, City 99,5 (πρώην Planet) και λέγεται ότι το πρόγραμμά του θα εμπλουτίζεται συνεχώς από νέα πρόσωπα της εβδομάδες που έρχονται. Θα περάσει δηλαδή σταδιακά από την πιλοτική λειτουργία στην κανονική κατά το μοντέλο του Real FM.

Μερικά ονόματα που συνεργάζονται ήδη ή πρόκειται να συνεργαστούν με τον σταθμό είναι: Ανδρέας Ρουμελιώτης, Γιώργος Χουδαλάκης, Βαγγέλης Περάκης, Λάμπης Ταγματάρχης, Γιάννης Κουκουλάκος, Παναγιώτης Τιμογιαννάκης, Γιώργος Κουβαράς, Ντέπυ Γκολεμά, Ηλίας Μαμαλάκης, Μαρία Νταλιάνη, Δημήτρης Ρήγας, Νατάσσα Μπαστέα

ενώ επικεφαλείς του σταθμού είναι οι Ντόρα Πάκα, Φίλιππος Ταλάντης, Γιώργος Χατζηγιάννης (και οι 3 προέρχονται από τα ραδιόφωνα του ομίλου Αλαφούζου) και ο Γιάννης Παπουτσάνης.

Το site του σταθμού αν και παραμένει υπό κατασκευή είναι αυτό ενώ να θυμίσουμε πως δηλωμένος στόχος είναι η δημιουργία ενός υψηλών ρυθμών ενημερωτικού σταθμού με ολίγον από το στυλ της πετυχημένης free press Athens Voice. Να δούμε αν θα το επιτύχουν, γιατί πολύς ανταγωνισμός έπεσε πάλι (μετά από χρόνια) στους ενημερωτικούς σταθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.