Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Ο ...ανένδοτος κατά των ΜΜΕ του κ. Παπανδρέου !

politis-gr

Έλεος πια . Η υποκρισία ορισμένων πολιτικών μας δεν αντέχετε πλέον .

Αν θυμάμαι καλά , ο κ. Καραμανλής όταν ανέλαβε την εξουσία το 2004 , έθεσε σαν βασική του προτεραιότητα , το ``κτύπημα `` των βαρόνων των ΜΜΕ και την προσπάθεια της μείωσης της ισχύος τους.

Όλοι θυμόμαστε το νομοσχέδιο για τον βασικό μέτοχο . Νομοσχέδιο που πολέμησε με κάθε μέσον το ΠΑΣΟΚ συμπράττοντας με τους νταβατζήδες .
Το αποτέλεσμα ήταν να μας ζητάνε και τα ρέστα από την ΕΕ , πράξη που δεν θα αποτολμούσαν εάν το σύνολο του κοινοβουλίου μας αισθανόμενο την πολιτική βαρύτητα του νομοσχεδίου το είχε αγκαλιάσει .

Τώρα έρχεται το τελευταίο διάστημα ο κ . Παπανδρέου και εξαπολύει βολές κατά των ίδιων ανθρώπων ,με τους οποίους είχε συμπράξει , για την καταπολέμηση του βασικού μετόχου . Χωρίς βέβαια να καταθέτει κάποια πρόταση , ή κάποιο σχέδιο νόμου για την επίλυση του προβλήματος .

Έχει καταγγείλει το συγκρότημα Λαμπράκη για πολιτική επίθεση εναντίον του , προσπαθώντας να μας πείσει ότι ξεκινάει ανένδοτο πόλεμο κατά των εξουσιών των ΜΜΕ .
Και για να αποδείξω το ``δήθεν`` του πράγματος σας αναφέρω μόνο τούτο .

Στην ομιλία του , στη συνεδρίαση του συντονιστικού πολιτικού οργάνου του κόμματος του στις 10 Ιανουαρίου αλλά και σε συνεντεύξεις του ,εξαπέλυσε μεγάλη επίθεση κατά του `Βήματος` , και γενικότερα κατά του ΔΟΛ . Μετά από λίγες μέρες όμως ,συγκεκριμένα στις 15 του περασμένου μήνα , σε τραπέζι απόμερο στο `17` γύρω στις 3 το μεσημέρι είχαν ``γεύμα εργασίας `` ένα απρόσμενο ζευγάρι .
Ο κολλητός του κ.Παπανδρέου τον τελευταίο καιρό κ Πάγκαλος και ο ισχυρός άνδρας του συγκροτήματος Λαμπράκη κ.Ψυχάρης .
Από την μία λοιπόν ανένδοτος αγώνας και από την άλλη στέλνουμε τον διαμεσολαβητή μας για να τα βρούμε .

Καθυστέρησα ηθελημένα κάποιο διάστημα για να το γράψω , παρακολουθώντας να δω αντιδράσεις , ώστε να καταλάβω και το τελικό αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης .
Μετα από λίγες μέρες λοιπόν , ο κ Βενιζέλος `μαζεύτηκε`, προς χάριν του κινήματος ,κατά δήλωση του .
Κάτι δώσανε στο `17`, κάτι πήρανε στο τέλος τα βρήκανε .

Και μετά θέλουμε να πάει αυτός ο τόπος μπροστά.
Είναι δυνατόν με τέτοιους πολιτικούς και τέτοιους συμβιβασμούς ;

Αν δεν καθαρίσει η ήρα από το στάρι ξαστεριά δεν βλέπουμε . Μόνο θολούρα και καταχνιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.