Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

Απόπειρα απαγωγής δεκάχρονου αγοριού, στα Χανιά.

24χρονος τσιγγάνος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής δεκάχρονου στα Χανιά. Ο εισαγγελέας Χανίων απήγγειλε κατηγορία στον φερόμενο ως δράστη της απόπειρας απαγωγής. Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα, στο δημοτικό διαμέρισμα Μουρνιών του δήμου Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά.

Οι γονείς του παιδιού υποστηρίζουν ότι ο 24χρονος σταμάτησε το αγόρι λίγα μέτρα έξω από το σπίτι που έμενε και προσπάθησε να τον βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του. Το μικρό παιδί αντιστάθηκε. Επιστρέφοντας στο σπίτι, περιέγραψε στη μητέρα του τι είχε συμβεί, κλήθηκε η Αστυνομία που μετά και από την περιγραφή που έδωσε ο 10χρονος, συνέλαβε τον δράστη.

Ο 24χρονος αρνείται την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι ζήτησε από το παιδί πληροφορίες για ένα αυτοκίνητο που είχε εγκαταλειφθεί στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος της περιοχής από την άλλη ανακοίνωσε πώς θα συγκαλέσει άμεσα το δημοτικό συμβούλιο για να αποφασίσει την άμεση απομάκρυνση των αθιγγάνων που μένουν στην περιοχή και δημιουργούν προβλήματα, καθώς τον τελευταίο καιρό έχουν καταγγελθεί πολλά κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς. Νομίζουμε υπερβολική η αντίδρασή του μια και οι αθίγγανοι των Χανίων είναι εν γένει φιλήσυχοι και αγράμματοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.