Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

MIESENS:στην Ελβετία οι εισαγγελείς

Με μεγάλη καθυστέρηση θα μεταβούν τις επόμενες ημέρες στη Βέρνη οι εισαγγελείς προκειμένου να ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens, καθώς οι ελβετικές αρχές είχαν απαντήσει εδώ και καιρό θετικά στο ελληνικό αίτημα για δικαστική συνδρομή, δεσμευόμενοι για το άνοιγμα των λογαριασμών Μαυρίδη.
Οι εξελίξεις που αφορούν τη Siemens, αλλά και η αναμενόμενη προσωποποίηση των κατηγοριών για την υπόθεση Ζαχόπουλου, πυροδοτούν νέες εντάσεις στην κεντρική πολιτική σκηνή. Αργά χθες το βράδυ όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης συμφώνησαν να ζητήσουν όπως προσέλθει στη Βουλή ο πρωθυπουργός με την ιδιότητα του πρώην υπουργού Πολιτισμού.
Σε κάθε περίπτωση, ο Καραμανλής φέρεται έτοιμος να σηκώσει το γάντι. Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές προτίθεται να προσέλθει μεθαύριο στη Βουλή και να απαντήσει σε ερώτηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου για τη ΔΕΗ, που αναμένεται να προσλάβει χαρακτήρα γενικευμένης αντιπαράθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.