Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

Ομογενείς επικεφαλής της Επιτροπής Υποστήριξης Ομπάμα.

Ο ταμίας της Πολιτείας του Ιλλινόις, ο ομογενής Αλέξης Γιαννούλιας, είναι ο Εθνικός Πρόεδρος της Επιτροπής Υποστήριξης του Ομπάμα, ενώ τη θέση του αντιπροέδρου ανέλαβε πριν από λίγες ημέρες άλλος ένας ομογενής, ο Μ. Καρλούτσος. Υπό την ηγεσία του κ. Γιαννούλια η Ελληνοαμερικανική κοινότητα έχει συγκεντρώσει μεγάλα ποσά για την καμπάνια του Ομπάμα.
Σχετικά με το ρόλο του μεγάλου υποστηρικτή του και προσωπικού του φίλου κ. Γιαννούλια, ο κ. Ομπάμα ανέφερε: «Είμαι περήφανος που έχω την υποστήριξη του Αλέξη και με εμπνέει η εκλογή του που αποδεικνύει ότι η Αμερική είναι ακόμη μία χώρα όπου νέοι Αμερικανοί οποιασδήποτε φυλής μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι και αυτός μέρος της περήφανης κληρονομιάς Ελληνοαμερικανών πολιτικών που έχουν προσφέρει σημαντικά πράγματα σε αυτή τη χώρα και ελπίζω να δω και άλλους να ακολουθούν τα βήματά του στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.