Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

Αντεπίθεση της κυβέρνησης

Για ανεπιτυχείς κινήσεις εντυπωσιασμού, αντιφατικές και χωρίς συντονισμό κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ η κυβέρνηση.
Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ερωτηθείς αν ο πρωθυπουργός θα βρεθεί ενώπιον της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, απάντησε πως το θέμα έχει συζητηθεί διεξοδικά κι έχει εξαντληθεί στη συγκεκριμένη επιτροπή της Βουλής.
Το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί για μία ακόμη φορά να εξέλθει από τη βαθιά κρίση που του προκαλούν τα εσωκομματικά του προβλήματα, με ανεπιτυχείς κινήσεις εντυπωσιασμού και χωρίς συντονισμό, όπως απέδειξε, άλλωστε, η χθεσινή ημέρα», ανέφερε ο κ. Αντώναρος, ο οποίος έκανε λόγο για στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης γεμάτη αντιφάσεις.
Η κυριότερη από αυτές, ανέφερε, είναι το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ ζητά την παρουσία του πρωθυπουργού ο οποίος δεν έχει κληθεί από την Επιτροπή, ενώ ταυτόχρονα το ίδιο εμποδίζει την προσέλευση δικών του πρώην υπουργών Πολιτισμού, παρά το γεγονός ότι έχουν κληθεί κανονικά. Και για να πετύχει αυτόν τον στόχο, φτάνει στο σημείο να απέχει από τις εργασίες της επιτροπής», υπογράμμισε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος._____Αδέσμευτος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.