Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Αρνείται ο Βορίδης, προσχώρησή του στη Ν.Δ.

image

«Τα σωσίβια που ρίχνει η Νέα Δημοκρατία για να βγει στην επιφάνεια του βούρκου που βουλιάζει, δεν θα τα βρει στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ., Μάκης Βορίδης, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» της 4/2/2008.

Το δημοσιεύμα κάνει λόγο περί φημών σύμφωνα με τις οποίες δύο, τουλάχιστον, βουλευτές του ΛΑΟΣ συνομιλούν με στελέχη της ΝΔ για την προσχώρησή τους στο κυβερνών κόμμα. Όπως αναφέρεται οι διαρροές αφορούν στους κ.κ. Μ. Βορίδη και Κ. Βελόπουλο.

«Είναι αστείο να υπογραμμίσω ότι είμαι και θα παραμείνω βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στοιχισμένος στον σκληρό αγώνα που δίδει ο πρόεδρος του Γ. Καρατζαφέρης. Ίσως δε, θα ήταν ανάξιες σχολιασμού "φήμες", ειδικά όταν η συντάκτης του συγκεκριμένου δημοσιεύματος δεν μπαίνει καν στο κόπο να τις επαληθεύσει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Βορίδης και προσθέτει:

"Όμως επειδή τίποτε δεν είναι τυχαίο και «αθώο», θα πρέπει να επισημανθεί ότι τα σωσίβια που ρίχνει η Νέα Δημοκρατία για να βγει στην επιφάνεια του βούρκου που βουλιάζει δεν θα τα βρει στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό».
«Καλά θα κάνει η Ρηγίλλης να προσέξει τα του οίκου της και ποιος υπονομεύει ποιον και να εγκαταλείψει μεθοδεύσεις που δεν έχουν πέραση στην εποχή μας, η οποία απαιτεί υπευθυνότητα και σοβαρότητα», καταλήγει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ.

πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.