Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ - ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ - ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!

Επεκτείνεται το ωράριο του ΜΕΤΡΟ - Νίκη για την Κοινωνία των Πολιτών

Θα γίνει η δοκιμή! Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε επίσημα την απόφαση των σωματείων εργαζομένων σε Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και ΜΕΤΡΟ για εφαρμογή του μέτρου της επέκτασης του ωραρίου λειτουργίας των δυο εταιρειών, επί δίωρο για Παρασκευή και Σάββατο, με ισχύ από την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008, πιλοτικά για δυο μήνες.

Η κοινωνία των πολιτών νίκησε! Η υποχώρηση των συνδικάτων και της ΑΜΕΛ ΑΕ, η οποία πρώτη δημιούργησε το πρόβλημα πριν από μερικούς μήνες, αποδεικνύει ότι όταν οι πολίτες τρίζουν τα δόντια, παράλογα αιτήματα χωρίς καμία κοινωνική νομιμοποίηση ηττώνται κατά κράτος.

Δεδομένης της θετικής αυτής εξέλιξης η συμβολική κατάληψη του σταθμού του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα από bloggers και ενεργούς πολίτες ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν να ακουστεί δυνατά η φωνή της κοινωνίας των πολιτών. Το μήνυμα ελήφθη. Ας βοηθήσουμε τώρα όλοι μαζί ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ το μέτρο της μεταμεσονύκτιας λειτουργίας του ΜΕΤΡΟ.

g700

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.