Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

Σε τεράστια "φούσκα συνωμοσίας" εξελίχθηκε το «τεράστιο σκάνδαλο» Ζαχόπουλου!!!

Αφού τα γιουσουφάκια της βοθροπληροφόρησης σκηνοθέτησαν «σκανδαλώδεις» κλοπές και καταχρήσεις δημοσίου χρήματος, «σκανδαλώδεις» αποχαρακτηρισμούς, «σκανδαλώδεις» διορισμούς των δικών του παιδιών και «σκανδαλώδεις» εκβιασμούς της κυβέρνησης, χωρίς να ξέρει κανείς που, πως και πότε, παγιδευμένοι στην ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΑΓΝΕΙΑ τους, αντί να προχωρήσουν οι ευφυείς φωστήρες της παραενημέρωσης στην ελάχιστη μορφή αυτοκριτικής, εγκαλούν την κυβέρνηση γιατί δεν τους βγήκαν τα σενάρια στα οποία επιδόθηκαν με ανηθικότητα και χωρίς κανένα φραγμό ενάμιση μήνα τώρα.

Πλήρης καταρράκωση του δήθεν κύρους τους.

Δυστυχώς αυτή είναι η προαποφασισμένη ενημέρωση που έχουν φροντίσει να παρέχουν σε όλους εμάς, τα αδίστακτα και μαφιόζικα καναλαρχικά συμφέροντα. Αυτοί αποφασίζουν τι πρέπει να «μαθαίνουμε», μέσα στα όρια των δικών τους συμφερόντων και εκβιαστικών συσχετισμών. Αποδεικνύεται όμως ότι έχουν πέσει στην παγίδα που έχουν στήσει για την κυβέρνηση γι’ αυτό και δεν τους βγαίνουν οι συσχετισμοί όπως θα ήθελαν αλλά εναντίον τους.

Όσο για τους ημι-αριστερίζοντες τηλεσχολιαστές αποδεικνύεται ότι πασχίζουν να διατηρήσουν πάση θυσία, τα προνόμιά τους γιατί ως γνωστόν ένας "πρώην αριστερός" που βολεύτηκε στο σύστημα της ακρίδας (που σημαίνει ότι ποτέ δεν ήταν, ούτε είναι αριστερός) μόλις τα κονομήσει γίνεται χειρότερος από τους χορτάτους που καταγγέλλει αλλά και φανατικός εχθρός όσων θέλουν να καταλάβουν μια θέση στον χορτάτο ήλιο τους.


Όλο αυτό το παιχνίδι
προκαλεί μόνο αηδία στον κόσμο
που φυσικά και δεν τρώει κουτόχορτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.