Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

«... ή κόκκινη από ζωή, ή κόκκινη από θάνατο... »

Τι να πρωτοθαυμάσεις και με τι να οργιστείς;

Ότι επίσημα δηλώνουν πως το 1968 και το 1991 έπαιξαν το ίδιο παιχνίδι, την απόπειρα να διαλύσουν το ΚΚΕ; Οτι σήμερα αυτό που εμφανίζουν ως «αριστερά» είναι μια ακόμα απόπειρα να πάρουν τη ρεβάνς για το ...1946 που δεν τους βγήκε;

Ότι αυτός που πλασάρεται σα «νέο» παπαγαλίζει στην πιο αισχρή του εκδοχή το παλιό; `Η, την απόδειξη ότι για να γίνεις ηγέτης της «Αριστεράς» που αποδέχεται το σύστημα πρέπει να ξεβρακωθείς κανονικότατα;

60 χρόνια μετά, έρχεται ο «χωρίς τσίπα» να βεβαιώσει ότι το ΚΚΕ - που το ονομάζει «αριστερά» - ήταν «ξενοκίνητο»! Κι αυτό είναι το λιγότερο. Σε 27 λέξεις, όχι μόνο πετάει στα σκουπίδια το μεγαλείο του ΚΚΕ και την αντίσταση που ενέπνευσε η παρουσία και η δράση του, αλλά αθωώνει και τους δοσίλογους και το όργιο της κρατικής και παρακρατικής τρομοκρατίας, που οδήγησε χιλιάδες αγωνιστές να αρνηθούν τις αλυσίδες και να πάρουν τα όπλα.

Στην περίπτωσή του, δεν ισχύει το «δεν ήξερε; δε διάβαζε;». Γιατί, ίσα ίσα, επειδή πέρασε από καλό φροντιστήριο, μολογάει αυτό που χρειάζεται για να πάρει το στέμμα. Πρέπει να δηλώσει δημόσια και το κάνει από το κατάλληλο έντυπο, στο κατάλληλο κοινό, ότι η χαροτρομάρα που έζησε η αστική τάξη με την ύπαρξη και δράση του ΚΚΕ, όπως εκφράστηκε και μέσα από τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, δεν ήταν τίποτα άλλο από αποτέλεσμα μιας ξενικής εντολής!

Γι' αυτό, λοιπόν, κατά τον Τσίπρα, βγήκαν στο βουνό χιλιάδες αγωνιστές. Γι' αυτό έδωσαν τη ζωή τους. Γι' αυτό η αστική τάξη που είδε το χάρο με τα μάτια της χρειάστηκε την αμερικάνικη επέμβαση, τις ναπάλμ, τις εκτελέσεις, τα 27 χρόνια παρανομίας του ΚΚΕ.

Κύριε «δίχως Τσίπα», ως «Αριστερά» πράγματι δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι δεν καταφέρατε 60 χρόνια να διαλύσετε το ΚΚΕ. Κι εμείς ως ΚΚΕ πράγματι δεν ξεχνάμε ούτε σταγόνα αίμα.

Όσο ισχυρό δεκανίκι κι αν γίνετε για τους αστούς, μια - και αδιαίρετη από το σύστημα που υπηρετείτε - είναι η προοπτική σας.....

Η ανατροπή της εξουσίας των καπιταλιστών - για την οποία τόσο πασχίζετε να μη συμβεί - θα έρθει και θα 'ναι μέρα μεσημέρι!

Άσχετο: Διαβάζεις τον κάθε θεομπαίχτη και σου μιλάει για «άγιο πνεύμα» και τρελαίνεσαι. Οπως γελοίο είναι επίσης να σου λένε ότι θα βρεθούν αυτοί που δωροδοκήθηκαν το 1992, όταν οι Γερμανοί ψάχνουν μόνο μετά το 2000, γιατί μόνο τότε άλλαξε στο γερμανικό νόμο το ποσοστό που η εταιρεία είχε δικαίωμα να δίνει για εξαγορές...

Ριζοσπάστης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.