Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

Σκάνδαλο SIEMENS: Τα λαμόγια αλληλοκαρφώνονται!!!

top_banner_final_3_1.jpg

φιλελεύθερος

“Αγαπά ο Θεός τον κλέφτη, αγαπά και τον νοικοκύρη…”, λέει ο λαός μας. Έτσι, φαίνεται πως για εκείνους που έσκαψαν λάκκους για να χώσουν μέσα τον Καραμανλή, ήρθε η ώρα της νεμέσεως και της αλήθειας! Από τη μια όσο και αν ξύνουν το… τσουκάλι οι διαπλεκόμενοι υπονομευτές της Φιλελεύθερης Παράταξης δεν μπορούν να βρούν το παραμικρό στοιχείο ή ένδειξη που να ενέχουν πολιτικά στελέχη της και πολύ περισσότερο τον ίδιο τον Πρωθυπουργό! Γι’ αυτό και οι αλητήριοι και άθλιοι πασχίζουν να σύρουν τον Καραμανλή στη Βουλή σε μια άνευ αντικειμένου εξέταση (εκτός και αν θέλουν να τον ρωτήσουν τι μάρκα… προφυλακτικό φορούσε ο… Ζαχόπουλος…!!!) στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων, για να δώσουν προς τα έξω την ψεύτικη και συκοφαντική εικόνα ενός “ανακρινόμενου” Πρωθυπουργού! Τέτοια μιαφόζικη νοοτροπία μαστίζει τα λαμόγια του σοσιαλισμού και όσο βλέπουν στις δημοσκοπήσεις να αντέχει ο βάναυσα σφυροκοπούμενος Ηγέτης τόσο λυσσάνε περισσότερο, την ώρα που ο ανίκανος και αξιοθρήνητος αρχηγός τους έχει χάσει τη μάχη των εντυπώσεων ακόμη και από την… Παπαρήγα!!!
Όμως, η θεία δίκη είναι αμείλικτη… Και ήταν αρκετό να ακουστεί το… όνομα της SIEMENS για ν' αρχίσουν να… μυγιάζονται τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και να καρφώνει ο ένας τον άλλο!!! Σιγά ρε παιδιά, μη σπρώχνεστε! ΟΛΟΙ τα… πήρατε! Το λέει και ο… Μαλέσιος που είναι πιο… φτωχός από κάποιους άλλους… Ποιους; Κυριακή κοντή γιορτή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.