Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

Τα "Golden Boys" της αυτονομημένης παρα-διαπλοκής!

Εκτός από την επίσημη διαπλοκή, υπάρχει και αυτή που δεν τα θέλει όλα(όπως ο Μπόμπολας) αλλά εκβιάζει για λιγότερες και ηπιότερες μορφές χρηματοδότησης. Φυσικά πρόκειται για το πρώτο στάδιο διαπλοκής γιατί στο επόμενο, όλο και κάποιος καναλάρχης θα επιδιώξει να αποκαταστήσει τους εκφραστές της υπο ή παρά-διαπλοκής και τελικά να τους χρυσοπληρώσει για να εξασφαλίσει έτσι υποστήριξη και από τις δευτεράντζες των «πιεστικών δυνάμεων». Όλοι οι μισθοφόροι βρίσκουν τον ρόλο τους στο παιχνίδι της υπερ-δύναμης και της παρα-εξουσίας. Κατά βάθος τα golden boys ήθελαν πάντα να "πρασινίσουν". Εξάλλου τα "καλά" παιδιά πρέπει να μπούνε στο μαντρί. Μην ξεροσταλιάσουν τα καημένα εκτός νυμφώνος!
Αφήνουν τον χρόνο να κυλάει ανέμελα και με τη σιγουριά της αγανάκτησης του κόσμου για τον δικομματισμό (εκεί το έχει ρίξει ο τρίτος πόλος των συμφερόντων που στηρίζεται όμως από τον πρώτο κύκλο του «διεφθαρμένου break» και από τον δεύτερο κύκλο των «LOST νταβατζήδων»). Βλέπετε η 20ετής επέλαση του υπαρκτού «πανελλήνιου σοσιαλισμού» και η μιντιακή virtual πραγματικότητα της «καραμανλικής» παρένθεσης εξασφαλίζει χαλαρή προσωπική και πολιτική διαβίωση στα όρια των μεγαλοσυμφερόντων. Οι προσδοκίες της «σοσιαλιστικής» λύτρωσης μέσα από την πτώση των «δεξιών συμφερόντων»(τα «αριστερά συμφέροντα» αγαπάνε τον πολίτη!!!) γεννά νέες δυνατότητες στους ανερχόμενους αστέρες της ελευθεριάζουσας και χύμα υποαριστερίζουσας κριτικής που στηρίζεται σε προτεσταντικά κουτσομπολίστικα πρότυπα(κάτσε να καταγράψω με ποιόν κοιμάσαι για να σε κάψω) γιατί αυτά βολεύουν την τηλεοπτική αντι-πραγματικότητα και διευρύνουν τις πιθανότητες και δυνατότητες που ανοίγει ο ορίζοντας της «πανελλήνιο-σοσιαλιστικής» παλινόρθωσης! Οι πιο golden-αιμοβόροι θα βρουν ευκολότερα μια θέση στον πράσινο ήλιο του Mega τσάνελ, των συγκροτημάτων και της καναλαρχίας. Το κόλπο είναι η πλήρης απαξίωση του «κατηγορουμένου» μέσω αντιπαραθέσεων σε προσωπικό επίπεδο ή κατασυκοφάντηση προσωπικών δεδομένων (που εν τέλει δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και τον κατηγορούμενο, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία για τα παρακρατικά γιουσουφάκια του μιντιακού καθεστώτος). Βλέπετε τα «κόκκινα δίκτυα», τα «σκουπίδια-αποκαλύψεις» και οι «σταθμοί των ακτιβισμών» ήταν πάντα ένα βήμα πριν την αποκατάσταση δίπλα στα θηρία του σχολιασμού που αρέσκονται στην προγραμματισμένη tvία, λεκτική και ηθική. Βία τυφλή και απρόβλεπτη, στο φως της «δήθεν ελευθερίας του λόγου» και που μεταδίδεται αμέσως από τα θηρία ΜΜΕ, ενώ αναπαράγεται από τα golden συνδεδεμένα τσιράκια σε σηριαλική αναμετάδοση. Το νέο σκηνικό στήνεται και όσοι αντιδρούν θα καούν στις ανυπόστατες φλόγες της διαπόμπευσης και της γραφικότητας. Όλοι ξέρουν ότι κάποιος θα υποστεί την μιντιακή βία, αλλά κανείς δεν γνωρίζει, ούτε ποιος ακριβώς, ούτε πότε. Το ΟΚ το δίνουν τα συμφέροντα. Στο παιχνίδι όμως τώρα μπαίνουν εκατομμύρια €, offshore και εφοπλιστές, οπότε στο μέλλον δεν θα την πατάνε οι golden της παρα-διαπλοκής, όπως ο χαζούλης και μετεξεταστέος Θέμος!

Ό,τι δεν συμφέρει τα μεγάλα αφεντικά αυτομάτως υπάγεται σε πρόβλημα της κοινωνίας. Εκεί ξεπέσαμε να θεωρούμε «συμφέρον» της κοινωνίας τα συμφέροντα του νταβατζή! Είναι κάτι σαν λαχείο. Αντί να περιμένεις να το κερδίσεις, στηρίζεις νταβατζήδες και μπήκες αυτομάτως στο κόλπο του χρήματος ή της μπανιέρας. Μόνο μη σε πνίξει ο άλλος «υπο-αριστερίζων» υπέρμαχος της διαπλοκής και τελικά σου μείνει μόνο η μπανιέρα.Γι’ αυτό στην γιαβάς –γιαβάς πολιτική ατζέντα Καραμανλή έπεσαν από νωρίς τα χαστούκια. Έφαγε τη χαστουκάρα του βασικού μετόχου, που ήθελε λέει να βάλει τάξη στο χάος των νταβατζήδων. Οι μεγάλοι όμως κέρδισαν και το χαστούκι που έφαγε ο Καραμανλής ακούστηκε σ’ όλο τον κόσμο ενώ εμείς πανηγυρίζαμε την ήττα του Καραμανλή τρέχοντας από γραφείο εις γραφείο μέσα στα μέγαρα των Βρυξελλών, ανοίγοντας σαμπάνιες με τους βουλευτές του Πασόκ σε απευθείας online σύνδεση με τα γραφεία του Μπόμπολα. Ήρθαν έπειτα οι Πακιστανοί που τόλμησε ο Καραμανλής να τους ανακρίνει λόγω καταγγελιών από τα Λονδίνα. Πως τολμά να ακούει καταγγελίες για αθώους Πακιστανούς(!) που αργότερα αποδεικνύεται ο ρόλος τους σε παρανομίες. Απαγορεύεται η αστυνομία να ερευνήσει τις οποιεσδήποτε καταγγελίες γιατί απλούστατα μας κυβερνά ο Καραμανλής που δεν επιτρέπεται να κάνει ότι εμείς(τα γιουσουφάκια του πανελλήνιου και αυτονομημένου σοσιαλισμού) απαγορεύουμε! Κάπως έτσι αντιμετωπίζονται όλες οι καταγγελίες που στήνονται για την «επάρατο δεξιά» που δεν μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτό της και κυβερνά δέρνοντας, κλέβοντας και ρουφώντας το αίμα των εργαζομένων στα καναλαρχικά και νταβατζίδικα συμφέροντα. Λευτεριά στους αδικημένους νταβατζήδες. Ελευθερία στην καταπιεσμένη διαπλοκή.

ΥΓ:Δεν μπορεί ο Καραμανλής να μας το παίζει Άγγελος της κάθαρσης όταν τον γλύφουν και τον στηρίζουν νυχθημερόν τα κανάλια της διαπλοκής και τον λιβανίζουν αυτόν και όλα τα στελέχη του. Ακούσατε σε κανένα δελτίο των 08:00 να κατηγορείται ο επάρατος; Ποτέ. Όλα τα γιουσουφάκια της διαπλοκής ευλογούν και ραίνουν μέρα νύχτα τα πορτραίτα του. Δεν βλέπουν πουθενά τα χρυσά γαλάζια παιδιά του Λονδίνου και της Ρηγίλλης που μοναδικό σκοπό της ζωής τους έχουν την μεγάλη αρπαχτή ύστερα από 20 χρόνια στέρησης και πράσινης λεηλασίας. Οι γαλάζιοι έφηβοι των Βορείων Προαστίων που όργωναν κάποτε τη παραλιακή με τα 4Χ4 για να κάνουν αντίσταση στη δικτατορία των Πασόκων, με το που έγιναν εξουσία άρχισαν να εκπαιδεύονται στην τέχνη της κλοπής και της υφαρπαγής. 700 σελίδες κλοπές έχουμε ήδη συλλέξει αλλά τα κανάλια της διαπλοκής δεν μας δέχονται αν δεν υπάρχει και τσόντα dvd. 700 σελίδες με υπεξαίρεση του δημοσίου χρήματος. Οι καλές σπουδές στα κορυφαία κολέγια του πλανήτη, οι φοιτητικές γνωριμίες και η πλάτη της εξουσίας, τους επιτρέπει να βουτήξουν εύκολα στο μέλι. Σ’ αυτό βοήθησε η διάχυτη αίσθηση ότι ο πρωθυπουργός της χώρας περισσότερο νοιαζόταν για το σπίτι του στη Ραφήνα, παρά να επανιδρύσει τη χώρα. Κάθεται όλη μέρα και καθαρίζει το σπίτι γιατί η Νατάσσα λείπει για δουλειές στα νοσοκομεία. Είναι άλλωστε πιο λογικό να επιλέγει τη γοητευτική σύζυγο του από τα «κολλημένα» στελέχη του κόμματός του. Τι να κάμουν τα golden boys της δεξιάς κατέφυγαν στην κλοπή του χρήματος. Ευτυχώς που υπάρχουμε και εμείς τα golden boys της περιφερειακής διαπλοκής, της υπο-διαπλοκής και της παρα-διαπλοκής και αποκαλύπτουμε τις τεράστιες κλοπές του Μαξίμου και της Ρηγίλλης. 700 σελίδες δεν είναι και λίγα εγκλήματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.